Zagreb, 11. ožujka 2022. (GIA) – Carwiz International je već početkom 2022. godine zabilježio porast broja zaposlenika za više od 30%, što se nakon uspješne internacionalizacije poslovanja i širenje brenda na vanjsko i američko tržište čini kao prirodan slijed te korak koji zahtjeva sve veći broj stručnjaka na području franšiznog poslovanja.

Tomislava Ravlić, bivša direktorica Sektora za trgovinu u Hrvatskoj gospodarskoj komori  odnedavno je dio Carwiz International tima te će zajedno sa ostalim kolegama voditi razvoj poslovanja tvrtke i povećanje njezinih prihoda, identificirati i razvijati nove poslovne prilike te izgradnju i širenje prisutnosti tvrtke na novim međunarodnim tržištima.

Također, gospođa Ravlić će voditi brigu o prodaji novih franšiznih modela, prati nova tržišta i nove trendove, davati preporuke za nove proizvode i usluge te predlagati i razvijati nova strateška partnerstva, kao i usmjeravati pažnju na dugoročne ciljeve kako bi se zadovoljile poslovne potrebe i zahtjevi Carwiz Internationala.

“Svoju novu poziciju shvaćam kao prirodni nastavak svog dosadašnjeg rada i priliku za daljnji razvoj. Kao direktorica Sektora za trgovinu HGK, između ostalog sam se bavila i franšiznim poslovanjem tako da me raduje što ću svoje iskustvo moći iskoristi u novoj ulozi kako bi doprinijela daljnjem jačanju Carwiz brenda, proširenju poslovanja na nova tržišta te povećanju kvalitete usluga koju Carwiz pruža svojim klijentima/franšizerima.“ poručila je Tomislava Ravlić, Business Development Manager u CARWIZ Internationalu.

CARWIZ International je tvrtka koja je u protekle dvije godine značajno etablirala svoje poslovanje, kako na domaćem, tako i na stranim tržištima, pa se samim time i broj rasta zaposlenika u najvećoj mjeri temelji na povećanju broja novih partnera te rastu franšiznog poslovanja na međunarodnim tržištima.

„Svakome tko se razumije u poduzetništvo jasno je da ljudi koji stoje iza Carwiz International tvrtke, koja je u nešto više od tri godine i to tijekom pandemije proširila svoje poslovanje putem franšiza na 28 zemalja svijeta diljem pet kontinenata, a planira i daljnje širenje na nova tržišta, znaju što rade.

Dakle radi se o timu ljudi, pametnim i kreativnim pojedincima koji svojim znanjem stvaraju uspješnu priču.“ objašnjava Tomislava te govori „S obzirom na svoje dosadašnje iskustvu radu i to upravo u direktnoj komunikaciji s poduzetnicima, itekako znam što im je potrebno, koji ih problemi muče i kako im pomoći. Sigurna sam da ću to stečeno iskustvo iskoristiti i za daljnje širenje Carwiz franšize koja je u ostalom i u planu.“

Najveća vrijednost Carwiz Internationala su upravo stručni i kvalitetni zaposlenici, koji zajedno s čelnim ljudima tvrtke svakodnevno pridonose rastu i uspjehu, imajući na umu jedan cilj – postati vodeća rent-a-car franšizna mreža na svjetskom tržištu.

Izvor i foto: Carwiz International

Objavljeno 11. ožujka 2022. Sva prava pridržana PoslovniFM.