Zagreb, 26. studenoga 2020. (Janaf) – Član Uprave JANAF-a Vladislav Veselica sudjelovao je danas, 26. studenoga 2020. godine na video konferenciji predstavnika društava članica Međunarodnog udruženja naftnih transportera (IAOT).

Na konferenciji su sudjelovali, uz JANAF, predstavnici Transnefta, Transpetrola, MERO-a, Gomeltransneft Druzhba-e, MOL-a, KazTransOil-a, China National Petroleum Corporation-a, Ukrtransnafta-e i Caspian Pipeline Consortium-a, koji su se osvrnuli na ovu izuzetno izazovnu poslovnu godinu te najavili poslovne aktivnosti za 2021. godinu.

Ova je godina bila godina brojnih izazova za sve nas na globalnom i nacionalnom gospodarskom planu. No, unatoč pandemiji COVID-a 19, JANAF d.d. je u ovoj godini stabilno poslovao uz osiguranu visoku iskorištenost skladišno-transportnih kapaciteta“, istaknuo je u svom obraćanju član Uprave Veselica te dodao kako je time JANAF potvrđuje svoju prepoznatljivost kao pouzdan partner za sve korisnike svojih usluga. Osvrnuvši se na nedavno sklopljene ugovore za transport i skladištenje za iduće razdoblje, istaknuo je kako su to pokazatelji za stabilno poslovanje, rast i razvoj i u 2021. godini te će omogućiti nova ulaganja za daljnja poboljšanja JANAF-ovog sustava, a samim time i nove poslovne partnere. „Osnaženi takvim poslovnim predviđanjima, za očekivati je kako će 2021. godina biti uspješna poslovna godina za JANAF“, poručio je Veselica.

JANAF d.d. je u listopadu ove godine postao punopravni član Međunarodnog udruženja naftnih transportera koje je osnovano 2013. godine s ciljem da članicama udruženja pruži potporu u suradnji i razvoju djelatnosti transporta i skladištenja nafte i naftnih derivata na međunarodnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini.