Zagreb, 4. veljače 2021. (Komunikacijski ured) – MEGGLE Hrvatska d.o.o. i tvrtka Stanić d.o.o. sklopili su ugovor o suradnji u distribuciji i veleprodaji MEGGLE proizvoda u trgovini i ugostiteljstvu u Hrvatskoj.

Dogovor o preuzimanju distribucije MEGGLE proizvoda s jednim od vodećih distributera na hrvatskom tržištu od veljače 2021. uslijedio je nakon restrukturiranja poslovanja MEGGLE Hrvatska provedenog u prošloj godini.

“I nakon izlaska iz lokalne proizvodnje ostajemo prisutni na hrvatskom tržištu sa širokom ponudom naših kvalitetnih mliječnih proizvoda. Zajedno s novim distributerom osigurat ćemo da vrhunski mliječni proizvodi na koje su naši lojalni potrošači navikli i dalje budu široko dostupni u maloprodaji, a vjerujem da zajedno možemo dodatno jačati i našu prisutnost u HoReCa kanalu”, kazao je Marjan Vučak, predsjednik uprave MEGGLE Hrvatska dodajući kako će s najvećim kupcima u trgovini kompanija nastaviti i izravno surađivati.

MEGGLE Hrvatska će uz nastavak plasmana svih već dobro poznatih i omiljenih proizvoda poput vrhnja za kuhanje, maslaca, antipasti, mliječnih namaza ili baguetta i creme patisserie, nastaviti i sa širenjem ponude te uvođenjem inovacija prateći prehrambene trendove i životne navike potrošača. Također, uz jednaku predanost osiguranju kvalitete i raznovrsnosti proizvoda, MEGGLE Hrvatska je započeo novu poslovnu godinu s manjim timom na novoj lokaciji na Zagrebačkoj cesti.

Stanić d.o.o., kao jedan od vodećih distributera hlađenog asortimana kroz vlastitu mrežu distribucijskih centara i veleprodaju pokriva više od 6 000 prodajnih mjesta u ugostiteljstvu i trgovini.