Zagreb, 15. siječnja 2024. (GIA) – Deset atraktivnih ovotjednih poslovnih prilika i u 2024. godini donose PoslovniFM i Portal posao.hr. Iskoristite mogućnost brze prijave.

Thermo Stone d.o.o. zapošljava na pozicijama Voditelja proizvodnje (m/ž) i Voditelja tvornice (m/ž). Mjesto rada je Novska. Nudi se paket beneficija, prilike za napredovanje i poslovanje u skladu s visokim standardima sigurnosti. Za više informacija o pojedinome poslu posjetite link do 19.1.2024.

Lindner Montage + Service GmbH traži Voditelja projekata za stropne sustave grijanja i hlađenja (m/ž) u Njemačkoj. Posao uključuje vođenje projekata, kontrolu isplativosti i suradnju s timovima. Potrebno je obrazovanje u području grijanja ili instalacijskih sustava, praktično poznavanje MS-Office-a. Nudi se obuka, rad od kuće i dugoročna perspektiva. Prijavite se putem linka do 12.2.2024.

Tvornica željezničkih vozila Gredelj traži Poslovođu (ž/m) za Zagreb s iskustvom u organizaciji, nadzoru i koordinaciji radova. Potrebne su kvalifikacije poput SSS/VŠS strojarskog smjera, radnog iskustva, poznavanja MS Office-a i engleskog jezika. Nudi se ugovor na neodređeno, stimulativna primanja, razvojne mogućnosti i rad u dinamičnom okruženju. Prijavite se putem linka do 21.1.2024.

Falkensteiner Hotel & Residences traži Voditelja slastičarne (m/ž) za boutique hotel Adriana u Zadru. Od kandidata se očekuje SSS ugostiteljskog smjera s najmanje 2 godine iskustva na sličnim poslovima. Poslodavac nudi atraktivna primanja s godišnjim ugovorom, smještaj, razvojne planove, besplatno korištenje fitness prostorija te druge pogodnosti. Prijave su otvorene do 21.1.2024. putem linka.

Konzum Plus d.o.o zapošljava na pozicijama Voditelja smjene u odjelu prijevoza (m/ž) i Asistenta direktora (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Svaka pozicija kandidatima nudi naknadu za topli obrok, popust za zaposlenike, dodatno zdravstveno osiguranje te isplatu božićnice, uskrsnice i mnoge druge nagrade. Za više informacija o svakoj poziciji posjetite link do 18.1.2024.

Connection Project j.d.o.o. traži Administrativnog asistenta u prodaji (m/ž) za rad na daljinu s naglaskom na kontaktiranje potencijalnih klijenata, vođenje evidencije i razvijanje strategija. Ponuda uključuje mjesečni bonus, različite bonuse, podršku rastu i napredovanju te mogućnost putovanja. Prijave su otvorene putem linka do 23.1.2024.

TŽV Gredelj d.o.o. Zagreb traži zaposlenika za poziciju Poslovođe (ž/m) u Zagrebu. Nudi se ugovor na neodređeno s probnim radom, stimulativna primanja, mogućnost razvoja i stručnog usavršavanja te rad u dinamičnom okruženju uz subvencioniranu prehranu. Prijavite se putem linka do 21.1.2024.

Sunce Hoteli d.d. / Bluesun traži zaposlenike na pozicijama Suradnika u investicijama – strojarski inženjer (m/ž), Suradnika za investicijske projekte (m/ž), Suradnika u investicijama – inženjer elektrotehnike (m/ž), Project managera (m/ž) te Interior designer-a (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Za više informacija o pojedinome poslu posjetite link do 31.1.2024.

Silverhand Croatia traži Kontrolora kvalitete (m/ž) za rad na raznim lokacijama u Belgiji. Ponuda je namijenjena osobama s EU državljanstvom, a nudi atraktivnu plaću, smještaj te podršku regrutacijskog tima. Prijavite se putem linka do 1.3.2024.

Gi Group Staffing Solutions traži Key Account Managera (m/ž) za tvrtku Majur Hotelski Servis d.o.o. u Zagrebu. Potrebno je minimalno 3 godine iskustva u prodaji, znanje engleskog jezika te je poželjno i znanje talijanskog. Nudi se ugovor na neodređeno, ugodna radna atmosfera te razni bonusi. Prijave su otvorene putem linka do 11.2.2024.

Pregledajte preostale poslovne prilike na službenoj stranici posao.hr.

Izvor: posao.hr

Objavljeno 15. siječnja 2024. Sva prava pridržana PoslovniFM.