Tuhelj,  24. listopad 2019. (Vetturelli) – Atlantic Grupa d.d. dobitnik je prve nagrade na području organizacijske kulture koja je danas dodijeljena na dvodnevnoj konferenciji Comeleon. Atlantic Grupa d.d. je, prema mišljenju stručnog žirija osvojila nagradu kao kompanija koja je na najbolji način potaknula razvoj organziacijske kulture .

Razvoj organizacijske kulture i transformacije u uvjetima današnjeg poslovanja više nije samo opcija, nego imperativ. Upravo stoga pokrenuta je Comeleon nagrada koja potiče i celebrira uspješne aktivnosti na području organizacijske kulture i organizacijske transformacije.

Neovisni žiri sastavljen je od pet međunarodnih i nacionalnih stručnjaka koji je ocijenio aktivnosti organizacije provedene u razdoblju od 1. siječnja 2018. do 30. rujna 2019.

Žiri su sačinjavali Mario Silić, University of St. Galen i osnivač SSBM MBA škole u Hrvatskoj, Nina Butić Ivanković, komunikacijska stručnjakinja koja je bila direktorica komunikacija u Carlsbergu, Addiko banci i Pošti, Viktor Vetturelli, pokretač konferencije i suosnivač tvrtke VETTURELLI koja se bavi organizacijskom kulturom i transformacijskim procesima, Stephanie Borgert, njemačka autorica bestselera na temu kompleksnosti i organizacijskih promjena i dr. Henk Voskamp, veleposlanik Kraljevine Nizozemske.

Prezenter ovogodišnje Comeleon nagrade je poslovna škola Swiss School of Business and Management kojoj je u fokusu pripremiti svoje polaznike na kritičko razmišljanje kao ključnom faktoru za razumijevanje današnjih organizacija i društva. 

Dodjela nagrada održana je u sklopu konferencije Comeleon, a Atlantic Grupi nagradu su uručili dr. Henk Voskamp, veleposlanik Kraljevine Nizozemske i Mario Silić, osnivač SSMB MBA škole u Hrvatskoj.