Zagreb, 4. rujna 2023. (GIA) – Deset atraktivnih ovotjednih poslovnih prilika donose PoslovniFM i Portal posao.hr. Iskoristite mogućnost brze prijave.

KunaPak d.o.o. / Ja TRGOVAC, vodeći izvor informacija s područja maloprodaje i industrije robe široke potrošnje, traži Urednika (m/ž) u Zagrebu. Izabranom kandidatu nude ugovor na neodređeno vrijeme, nagradnu stimulaciju i mogućnost napretka te ugodno i poticajno radno okruženje. Prijavite se do 10.09.2023. putem brze prijave.

Marjan voće d.o.o., lider u segmentu uvoza, dorade, pakiranja i distribucije suhog voća, orašastih plodova i mahunarki, zapošljava na poziciji Asistent voditelja ključnih kupaca (m/ž) u Dugom selu. Idealan kandidat ima minimalno 1 godinu radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac nudi službeni mobitel i mogućnost napredovanja. Prijave se zaprimaju do 14.09.2023. Više detalja i način prijave pročitajte na linku.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena tražiVoditelja računovodstva (m/ž) u Zagrebu. Od kandidata očekuju minimalno 5 godina iskustva u računovodstvu te dobro poznavanje programa SAP i MS Office alata, posebno Excela. Poslodavac nudi bonuse i priliku za profesionalnim postignućima te daljnjim razvojem i napretkom. Rok za prijavu je 23.09.2023. Prijavite se putem linka.

Bauhaus-Zagreb k.d.  zapošljava na poziciji Voditelj marketinga za Hrvatsku i Sloveniju (m/ž) u Zagrebu. Benefiti koje ovaj poslodavac nudi su stimulativna plaća, praktična obuka u Njemačkoj te suradnja na reorganizaciji novih radnih procesa, marketinškim strategijama i njihovoj implementaciji. Prijavite se putem linka do 29.09.2023.

Pepco Croatia d.o.o. traži Voditelja trgovine (m/ž) u Rijeci. Osoba na ovoj poziciji će imati priliku za razvoj i napredovanje, koristiti priliku za dodatne edukacije te biti dio prijateljske organizacijske kulture. Poslodavac nudi naknadu za obrok, bonuse za ostvarene prodajne budžete i popuste za zaposlenike. Prijaviten se do 05.09.2023 putem brze prijave.

Deltron d.o.o., glavni distributer klimatizacijske opreme u regiji,zapošljava na poziciji Inženjer srojarstva / voditelj projekta (m/ž). U opisu posla nalazi se kontrola obavljenih radova i izvođenja projekta unutar budžeta i zadanih rokova. Mjesto rada nalazi se u Splitu, a prijave se zaprimaju do 10.09.2023. Prijavite se putem brze prijave.

Asseco SEE d.o.o. / IT Sistemi,jedna od najdugovječnijih IT tvrtki u regiji, specijalizirana u domeni upravljanja dokumentima, korporativnim sadržajem i poslovnim procesima, traži Sistem inženjera (m/ž) u Zagrebu, Splitu i cijeloj Hrvatskoj. Novi član tima primarno će biti zadužen za projektiranje, implementaciju i održavanje naprednih ICT sustava i ECM rješenja. Možete se prijaviti do 15.09.2023. putem brze prijave.

Studenac d.o.o. traži Asistenta tehničkog crtanja (m/ž) u Omišu. Osoba na ovoj poziciji sudjeluje u izradi tehničke dokumentacije potrebne za realizaciju projekata te vrši narudžbe tehničke opreme. Poslodavac nudi stimulativna primanja, onboarding program i kontinuirani razvoj kompentencija kroz edukacije. Prijavite se do 30.09.2023. putem linka.

Pan-Pek d.o.o. traži Voditelja ključnih kupaca izvoza i HoReCa-e (m/ž) u Zagrebu. Osoba na ovoj funkciji će biti odgovorna za razvoj i održavanje poslovnih odnosa, identifikaciju potreba kupaca i prezentaciju adekvatne ponude. Idealan kandidat posjeduje organiziranost, dobre komunikacijske, prezentacijske i analitičke vještine. Prijave traju do 13.09.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Asistenta u trade marketingu – pripravnika (m/ž) u Zagrebu. U opisu posla nalazi se priprema, organizacija distribucije i postavljanja promotivnih materijala (vizuali, poruke, reklame, cijene) te sudjelovanje u procesu izrade kataloga i ostalih promotivnih materijala. Prijavite se na linku do 21.09.2023.

Posjetite pr(a)vo mjesto u potrazi za poslom – posao.hr. Sretno u pretraživanju!

Izvor: posao.hr

Objavljeno 4. rujna 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.