Zaprešić, 6. veljače 2024. (GIA) – U svjetlu kontinuiranog širenja i inovacija, Fontana d.o.o., vodeća mlada inovativna hrvatska tvrtka u području logistike i e-commercea, s ponosom najavljuje otvorenje novog, vrhunski opremljenog skladišnog centra u Zaprešiću, Warehouse 3PL.hr HUB. Ovaj fulfillment centar namijenjen za skladištenje, sortiranje, pakiranje te cjelokupnu mikrologistiku, predstavlja ključni korak u realizaciji ambicioznih planova za pružanje modernih logističkih usluga i potporu e-commerce sektoru.
Digitalizacijom do modernih skladišnih rješenja
Otvorenje novog centra simbolizira značajan napredak u poslovanju Warehouse 3PL.hr HUB-a, a planirano je i daljnje širenje kapaciteta montažnim objektima. U sklopu širenja, Warehouse 3PL.hr HUB značajno će povećati svoj tim, što odražava predanost stvaranju novih radnih mjesta i poticanju lokalnog gospodarstva. Suradnja sa softwareskom tvrtkom Combis na projektima digitalizacije poslovanja dodatno naglašava posvećenost inovacijama i optimizaciji procesa, a veliki dio investicije trebao bi biti pokriven iz fondova EU.
Uštede do 70 %
Novi skladišni centar ne predstavlja samo prostor za pohranu. Riječ je o centru za mikrologistiku koji klijentima omogućava značajne uštede, do čak 70 %, i pojednostavnjenje poslovnih procesa. Bez obzira na veličinu tvrtke ili potrebu za skladištenjem, Warehouse 3PL.hr HUB nudi fleksibilne usluge po mjeri klijenta, omogućujući uštede u usporedbi s troškovima vlastitog skladišta i logistike. Osim toga, klijenti se mogu osloboditi brige o administrativnim obavezama i fokusirati na rast u čemu uvelike može pomoći i sestrinska tvrtka Virtual Office Croatia, lider u Hrvatskoj za usluge virtualnih ureda i razvoja poslovanja.
Mikrologistika u Zagrebu i Zaprešiću
Uz novootvoreno skladište u Zaprešiću, Warehouse 3PL.hr HUB zadržat će i svoje manje skladište u centru Zagreba, naglašavajući predanost pružanju neprekidnih i prilagođenih logističkih rješenja. Ova lokacija se pokazala iznimno korisnom za klijente iz e-commerce sektora, posebno za one koji koriste usluge same day delivery u suradnji s Woltom i Glovom.
Otvorenje novog skladišnog centra u Zaprešiću predstavlja značajan korak naprijed za Warehouse 3PL.hr HUB i klijente. Uz napredne tehnologije, fleksibilne usluge i inovativni pristup, postavljaju nove standarde u logistici i e-commerceu, istovremeno potičući gospodarski razvoj i otvarajući nova radna mjesta u regiji

Izvor i foto: Fontana

Objavljeno 6. veljače 2024. Sva prava pridržana PoslovniFM.