Zagreb, 18. rujna 2023. (GIA) – Deset atraktivnih ovotjednih poslovnih prilika donose PoslovniFM i Portal posao.hr. Iskoristite mogućnost brze prijave.

Adecco Hrvatska d.o.o. zaklijenta Remington Realty, ekskluzivnog partnera globalne mreže luksuznih nekretninskih tvrtki Christie’s International Real Estate, traži kandidata na poziciji Voditelj ureda (m/ž) u Opatiji i Rijeci. Benefiti koje ovaj poslodavac nudi su dodaci na plaću, uključujući božićnicu, bonuse i naknadu za prijevoz. Prijavite se putem linka do 04.10.2023.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži HR administratora (m/ž) u Umagu. Od kandidata očekuju VŠS, VSS poželjno ekonomski /pravni ili društveni smjer te napredno poznavanje rada u MS Office programima (Excel, Word i PowerPoint). Nude zanimljive projekte i dinamične uvjete rada te dugoročne izazove u brzorastućem proizvodnom okruženju. Prijave traju do 26.09.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Logobox d.o.o. zapošljava na poziciji Voditelj prodaje (m/ž) u Zagrebu. Izabranom kandidatu nude stimulativna primanja, mogućnost ostvarivanja bonusa za radne rezultate, rad na zanimljivim projektima s domaćim i stranim klijentima te mogućnost napredovanja u agenciji. Prijavite se do 21.09.2023. putem brze prijave.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s tražiMenadžera na treningu (m/ž) u Sesvetama. U opisu posla nalazi se pripremno radno mjesto na kojem se kroz 6-mjesečni dinamični trening uči sve od osnovnih do rukovodećih poslova. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, dodatne stimulacije i nagrade na plaću. Rok za prijavu je 04.10.2023. Prijavite se putem linka.

Thermia d.o.o. traži Referenta za njemačko govorno područje (m/ž) u Zagrebu. Idealan kandidat posjeduje iskustvo u vanjskoj trgovini te je organiziran, iskusan u izradi i obradi robnomaterijalne dokumentacije. Poslodavac nudi stimulaciju prema zalaganju i rezultatima te mogućnost napredovanja. Prijavite se do 01.10.2023 putem brze prijave.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena zapošljava na poziciji Voditelj računovodstva (m/ž). U opisu posla nalazi se nadgledanje, planiranje i koordinacija aktivnosti i procesa računovodstvenog odjela. Poslodavac osigurava priliku za profesionalnim postignućima te daljnjim razvojem i napretkom i bonus na plaću. Mjesto rada nalazi se u Zagrebu, a prijave se zaprimaju do 23.09.2023. Prijavite se putem brze prijave.

Gaia Adria d.o.o. traži Stručnog suradnika za regulativu dodataka prehrani (m/ž) u Ljubljani, Sloveniji. Novi član tima primarno će biti zadužen za pripremu dokumentacije za prijavu/registraciju dodataka prehrani te za izradu ocjene ispravnosti dokumentacije i vođenje regulatornih projekata. Možete se prijaviti do 29.09.2023. putem brze prijave.

Propuls d.o.o. traži kandidata za poziciju Novinar deska (m/ž) u Zagrebu. Idealan kandidat posjeduje izražene prezentacijske i komunikacijske vještine te izvrsno poznaje rada na računalu, internetu i društvenim mrežama. Poslodavac nudi primanja u skladu sa znanjem i iskustvom te usavršavanje na dostupnim edukacijama. Prijave traju do 01.10.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

TŽV Gredelj d.o.o. traži kandidata za popunu radnog mjesta Asistent ljudskih resursa (m/ž) u Zagrebu. Potrebne kvalifikacije za prijavu uključuju najmanje jednu godinu radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, korištenje MS Office paketa na naprednoj razini te poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Poslodavac će omogućiti stimulativna primanja, mogućnost rada na projektima i ugovor na neodređeno vrijeme uz probni rad. Prijavite se na linku do 08.10.2023.

Coface Hrvatska d.o.o. zapošljava Account Managera (m/ž) u Zagrebu. Osoba na ovoj poziciji će sudjelovati u sklapanju i obnavljanju ugovora s klijentima u održavanju i optimizaciji osigurateljnog pokrića i ostalih post-ugovornih poslova s klijentima. Prijave se zaprimaju do 06.10.2023. Više detalja i način prijave pročitajte na linku.

Posjetite pr(a)vo mjesto u potrazi za poslom – posao.hr. Sretno u pretraživanju!

Izvor: posao.hr

Objavljeno 18. rujna 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.