Zagreb, 24. srpnja 2023. (GIA) – Deset atraktivnih ovotjednih poslovnih prilika donose PoslovniFM i Portal posao.hr. Iskoristite mogućnost brze prijave.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za klijenta, tvrtku koja se bavi logistikom i prodajom, traži osobe za poziciju Asistent direktora (m/ž) u Samoboru. Od kandidata očekuju visoku razinu motivacije i ustrajnosti te tečno poznavanje engleskog jezika. Poslodavac nudi stimulirajuće uvjete rada, naknadu za prijevoz i priliku za napredovanje. Možete se prijaviti do 20.08.2023. putem brze prijave.

Thermo Stone d.o.o. traži Voditelja smjene u proizvodnji tvornice porobetona (m/ž) u Novskoj. Opis posla uključuje praćenje i kontrolu rada djelatnika i strojeva za proizvodnju porobetona kako bi se osiguralo izvršenje plana proizvodnje sa potrebnom razinom kvalitete. Ako ste odgovorni i pedantni te imate prethodno iskustvo na sličnim poslovima, prijavite se do 11.08.2023. putem linka.

Lindner Montage + Service GmbH zapošljava na poziciji Voditelj projekata za stropne sustave grijanja i hlađenja (m/ž). Traže se kandidati s uspješno završenim obrazovanjem u relevantnim područjima te sa solidnim i praktičnim poznavanjem sustava grijanja, ventilacije i hlađenja. Mjesto rada je Njemačka, a prijave se zaprimaju do 10.08.2023. Prijavite se putem brze prijave.

Adecco Hrvatska za potrebe klijenta zapošljava na poziciji Voditelj računovodstva, financija i kontrolinga (m/ž) u Sisku. Od kandidata očekuju minimalno 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac će pružiti ugovor o radu na neodređeno vrijeme uz probni rok te mogućnost napredovanja i daljnjeg profesionalnog razvoja. Prijavite se putem linka do 30.07.2023.

Real Grupa zapošljava na poziciji Digital Account Manager (m/ž) u Zagrebu. U opisu posla nalazi se svakodnevna komunikacija s klijentom vezano uz oglašavanje na online kanalima i kreiranje digitalnih strategija za oglašavanje. Od kandidata očekuju minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima i dobro poznavanje oglašavanja na digitalnim kanalima. Rok za prijavu je 04.08.2023. Prijavite se putem linka.

Knauf Insulation d.o.o. razvija poslovanje i intenzivno se širi na lokalnoj i globalnoj razini te zapošljava na poziciji Poslovni asistent (m/ž) u Novom Marofu. Od kandidata očekuju samostalnost, pouzdanost i proaktivnost te dvije godine iskustva na administrativnim poslovima i odlično znanje engleskog jezika. Prijavite se na linku do 30.07.2023.

PLIVA Hrvatska d.o.o. traži kandidata za poziciju Analitičar upravljanja pravnim poslovima (m/ž) u Zagrebu. Osoba na ovoj poziciji administrira sustav pravnog odjela za e-naplatu (TeamConnect) te pregledava i odobrava fakture u skladu s Tevinim smjernicama za naplatu. Poslodavac nudi stimulativna primanja uz dodatke na plaću i dodatne pogodnosti. Prijave traju do 28.07.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Gianna Shoes d.o.o. širi svoje poslovanje izapošljava na poziciji Asistent u prodajnom procesu (m/ž) u Zagrebu. U opisu posla nalazi se komunikacija i usluživanje veleprodajnih kupaca. Mogućnost napredovanja, službeni broj i parking mjesto samo su neki od benefita koje nude. Ova tvrtka cijeni trud, inovativnost i marljivost. Zato se prijavite do 28.07.2023. putem brze prijave.

Aircash d.o.o. traži kandidata za poziciju Head of Accounting (m/ž) u Zagrebu. Osoba na ovoj poziciji upravlja i nadgleda sve svakodnevne računovodstvene aktivnosti za sva poduzeća unutar Aircash grupe. Benefiti ove pozicije su prilika za blisku suradnju sa CFO-om i drugim voditeljima, plaćen ručak i Multisport kartica. Prijave traju do 02.08.2023, a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Studenac d.o.o. zapošljava Specijalistu ekspanzije (m/ž) u Zagrebu te očekuju VSS / VŠS ( ekonomija, građevina, pravo) i poželjno iskustvo rada 3 godine na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac nudi službeni automobil, onboarding program, stručno usavršavanje i profesionalni razvoj. Prijave se zaprimaju do 10.08.2023. Više detalja i način prijave pročitajte na linku.

Posjetite pr(a)vo mjesto u potrazi za poslom – posao.hr. Sretno u pretraživanju!

Izvor: posao.hr

Objavljeno 24. srpnja 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.