Križevčanka Jadranka Vrhovec dobitnica je regionalne Nagrade za NAJuspješniju ženu XXI stoljeća, dok je Jadrankina otopina, koju proizvodi JadroMel j.d.o.o. dobitnik nagrade za NAJuspješniji regionalni robni brend

BEOGRAD, 2. prosinca 2019. – Nagrade Udruženja Najuspešnijih Privrednika XXI. stoljeća za NAJuspješnije žene i NAJuspješnije muškarce XXI stoljeća, na svečanosti održanoj u Hotelu Crowne Plaza, dobilo je 20-ak osoba iz biznisa, mode, elektronskih i tiskanih medija, medicine, umjetnosti, industrije, politike, turizma, ugostiteljstva, prosvjete i humanitarnog rada.

A ciljevi, kako u ime organizatora ističe project managerica Slađana Obradović Petrović, su i povezivanje dobitnica i dobitnika priznanja koji svojom pozitivnom energijom, uspješnim projektima uvećavaju doprinos društvu, svatko na svom polju djelovanja, istovremeno povezujući ljude iz zemalja regije i dijaspore u zajedničkim poslovima i mogućim suradnjama, a doprinosi i daljnjem profesionalnom i osobnom napretku svih prisutnih, kao i onih koji su svojim angažmanom uključeni u organizaciju događaja.

Cilj akcije “Najuspešnija žena” i “Najuspešniji muškarac” 21. stoljeća je promoviranje, jačanje i podrška poduzetničkom duhu u Srbiji i regiji. Kriteriji za izbor su profitabilnost, produktivnost, likvidnost, izvozni potencijal, te broj zaposlenih i novozaposlenih, tehnološke inovacije u poduzećima, kandidatima, kao i njihovu orijentiranost prema zaštiti životne okoline i doprinos razvoju lokalne zajednice.

Među nagrađenima su tvrtke, institucije i osobe iz Slovenije, Hrvatske, BiH, Makedonije i Srbije. Medijski prijatelj događanja – poslovniFM!

Sve informacije možete doznati na www.najzena.in.rs