BEOGRAD, 18. studenoga 2019. – Nagrade Udruženja Najuspešnijih Privrednika XXI. vijeka za NAJuspješnije žene i NAJuspješnije muškarce, dobit će osobe iz biznisa, mode, elektronskih i tiskanih medija, medicine, umjetnosti, industrije, politike, turizma, ugostiteljstva, prosvjete i humanitarnog rada.

A ciljevi, koje je pred sebe postavio organizator, su i povezivanje dobitnica i dobitnika priznanja koji svojom pozitivnom energijom, uspješnim projektima uvećavaju doprinos društvu, svatko na svom polju djelovanja, istovremeno povezujući ljude iz zemalja regije i dijaspore u zajedničkim poslovima i mogućim suradnjama, a doprinosi i daljnjem profesionalnom i osobnom napretku svih prisutnih, kao i onih koji su svojim angažmanom uključeni u organizaciju događaja.

Kako ističu organizatori, cilj je između ostalog promovirati žene i muškarce koji postaju značajan faktor u ekonomsko-privrednom životu Balkana. Istodobno se promovira profesija kojom se nagrađeni bave, što je ujedno i prilika za promociju poduzetništva, stvaralašta i međusobne suradnje, koje je sve više.

Osvajanje nagrade pruža pravi osjećaj ponosa, osjećaj potvrde za sav naporan rad koji se ulaže u svoj posao; u svijetu se zna kako to predstavlja i jačanje lokalne svijesti o brendu.

Poslovni svijet prepun je talentiranih i posvećenih poduzetnika koje ne samo da vode uspješne komanije, već u mnogim slučajevima i žongliraju potrebama svojih obitelji. Naše nagrade dizajnirane su tako da prepoznaju dostignuća u širokom rasponu poslovnih kategorija.

Dodjela Nagrada upriličit će se 2.12. 2019. na svečanoj ceremoniji u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

Ako želite biti prijatelj ovog događaja, javite se na e-mail: zena.xxi.veka@gmail.com ili nas kontaktirajte putem weba www.najzena.in.rs.