Rogoznica, 26. kolovoza 2022. (GIA) – Posada broda ‘Fishing mania’ s kapetanom Mihovilom Buljanom, pobjednici su 1. dana Tuna fever Marina Frapa Rogoznica 2022., a prvo su mjesto zavrijedili ukupnim bodovanjem i ulovom tune teške 52,4 kg. Najveću tunu od 61 kg ulovila je posada broda ‘Out of blue’ s kapetanom Borisom Županovićem, no prvo mjesto pripalo je ukupnim zbrojem bodova ekipi ‘Fishing mania’.

Drugo mjesto osvojila je posada broda ‘Fishing adventure’ s kapetanom Marijom Živkovićem, dok su treći ribolovci s broda ‘Nikad dosta’ i kapetan Duje Ostojić.

-Bilo je uzbudljivo, u prvih sat vremena smo imali prvu ribu na štapu, zatim i druge ribe, a šećer na kraju bila je šesta riba teška 52 kg. Presretni smo, nadam se da ćemo uspjeti zadržati prvo mjesto i da se vidimo dogodine u Kostarici. – kaže Jakov Grčić, jedan od članova posade. 

Ova poznata sportsko – turistička manifestacija održava se u organizaciji splitskog kluba Big game Croatia, Marine Frapa i uz medijsko partnerstvo Hrvatske turističke zajednice.

Natjecanje se nastavlja ovoga petka kada će put akvatorija ponovno krenuti 27 posada iz Hrvatske i inozemstva u potrazi za morskim kapitalcima.

Izvor i foto: Tuna fever

Objavljeno 26. kolovoza 2022. Sva prava pridržana PoslovniFM.