Uvjeti korištenja

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti protivno ovim Uvjetima.
Izričito je zabranjeno mijenjati, objavljivati, prenositi, prodavati, reproducirati, prikazivati, prerađivati, kopirati ili na bilo koji drugi način iskorištavati cjeloviti sadržaj ovih stranica ili jednog njegovog dijela, uključivo i fotografije, vizualni identitet i softver web servisa, osim kada je takva mogućnost predviđena ovim Uvjetima ili je rezultat prethodnog pismenog odobrenja nakladnika ili glavnog urednika medija poslovniFM.

Ukoliko je reproduciranje i distribuiranje sadržaja s web stranica odobreno od strane nakladnika medija poslovniFM, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo te je nužno navesti podatke o izvoru i/ili autoru sadržaja, a na početku, unutar ili na kraju tekstualnog sadržaja izdvojiti direktni link koji vodi na izvorni sadržaj i omogućava otvaranje izvornog teksta u zasebnom prozoru web pretraživača, na domeni izvora izdavača sadržaja.

Preneseni sadržaj mora zadržati cjelovitost i smisao, kako bi se izbjegli nesporazumi proizašli iz dokazivanja porijekla informacije te utvrđivanja preslobodne interpretacije sadržaja.

Zaštita privatnosti i osobnih podataka

Portal poslovniFM.com štiti osobne podatke korisnika od neovlaštenog pristupa, korištenja ili odavanja. Vaše podatke  čuvamo s pažnjom i obzirom i nećemo ih ustupati trećim stranama.

Podaci na računalnim poslužiteljima pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, korištenja ili odavanja.

Prilikom posjeta korisnika web središtu automatizirano će se bilježiti podaci o navikama korištenja i posjećenosti određenih stranica, vrsti pretraživača, vremenu provedenom na stranicama itd. Takvi podaci će se koristiti isključivo u svrhu unapređivanja usluge i što boljeg razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i daljnjeg razvijanja što kvalitetnijeg sadržaja, te prilagodbe i individualizacije promotivnih aktivnosti prema potrebama pojedinog korisnika.

Newsletter

Svi korisnici koji se putem web forme na portalu pretplate na newsletter pristaju na primanje Tjednog pregleda poslovniFM.com kojim ih informiramo o novostima, emisijama i sadržaju koji se objavljuje na web stranici poslovniFM.com. Podatke koje korisnik ispuni u web formi  (ime, prezime, tvrtka i e-mail adresu) brižno ćemo čuvati i nećemo ih ustupati trećim stranama.

Ako pretplaćeni korisnici više ne žele primati naš newsletter mogu se u svakom trenutku odjaviti s liste primatelja klikom na link “Odjava” u dnu svakog primljenog newslettera.

Svoje podatke također mogu kontrolirati i ažurirati klikom na link “Ažuriraj podatke” na dnu newslettera.