Poslovni FM

Nastao kao izraz želje da se dobre priče i događanja, kao i uspjesi poduzetnika predstave širokom krugu ljudi, posebno i zato što u današnjim mainstream medijima gospodarstvo i poduzetništvo ne dobivaju količinu prostora koja bi bila u skladu s njihovom snagom i značenjem, na hrvatskom medijskom tržištu pokrenut je PRVI POSLOVNI RADIO koji će sve svoje aktivnosti usmjeravati i provoditi pod brendom poslovniFM.

Osim izravno kao internet poslovni radio, ali i preko radijskih postaja uključenih u emitiranje programa i sadržaja koje pruža poslovniFM, njegova dostupnost osigurava se pregledom na zahtjev, na web stranici, na kojoj će se osigurati i streaming uživo sadržaja kao i tekstualna inačica audio snimka.

PoslovniFM ujedno producira i emitira više emisija poslovne tematike, kao i organizira različite konferencije, okrugle stolove, forume, različita događanja.

A tko su naši urednici i voditelji? Stručnost, znanje, poznavanje materije i prije svega profesionalnost, odlike su urednika i voditelja podcast emisija. Pogledajte:

Media kit s Cjenikom 2024.