Zagreb, 30. siječnja 2023. (GIA) – Otvoren je 16. po redu natječaj za dodjelu godišnjih nagrada Grand PRix, a najbolje prošlogodišnje komunikacijske projekte možete prijaviti do 17. veljače 2023. u 18 sati.

Grand PRix je tijekom proteklih godina doživio brojne promjene temeljene kako na iskustvu i praksi članova žirija, tako i na potrebama prijavitelja te tržišnim trendovima. Inovativnost i razvoj Grand PRix-a rezultirao je značajnim povećanjem broja prijavljenih komunikacijskih projekata tijekom prethodnih godina.

Nagrade će ove godine biti dodijeljene u 11 natjecateljskih kategorija i tri posebne: Grand Prix za razvoj struke, Komunikator godine i Antikomunikacija godine.

Ove godine svoje projekte možete prijaviti u sljedećim kategorijama:

 1. Grand PRix za odnose s javnošću u tijelima državne vlasti Republike Hrvatske, u regionalnoj i lokalnoj samoupravi (županije, gradovi, općine i sve institucije kojima su osnivači, izuzev trgovačkih društava) i u ustanovama
 2. Grand Prix za odnose  s javnošću u udrugama i nevladinim organizacijama
 3. Grand PRix za odnose s javnošću za velika trgovačka društva
 4. Grand PRix za odnose s javnošću za mala i srednja trgovačka društva
 5. Grand PRix za društveno odgovorno poslovanje
 6. Grand PRix za unutrašnju komunikaciju
 7. Grand PRix za političku komunikaciju
 8. Grand PRix za kriznu komunikaciju
 9. Grand PRix za organizaciju i komunikaciju događanja
 10. Grand PRix za digitalnu komunikaciju
 11. Grand PRix za integriranu kampanju

Projekte će ocjenjivati žiri sastavljen od 9 članova – stručnjaka za odnose s javnošću u tvrtkama, agencijama, javnom i nevladinom sektoru, predstavnika znanosti, odnosno visokoškolskih ustanova na kojima se predaju kolegiji odnosa s javnošću te stručnjaka iz srodnih nacionalnih i međunarodnih organizacija iz područja odnosa s javnošću.

Napominjemo da je prije slanja prijave potrebno izvršiti uplatu kotizacije (više o navedenom u uputama). Prijavnicu, pojedine rokove, Upute za prijavitelje te ostale korisne informacije potražite u materijalima, a slobodno se javite i na grandprix@huoj.hr.

Izvor: HUOJ

Objavljeno 30. siječnja 2023.