Zagreb, 14. listopada 2021. (GIA) – U Slavonskom Brodu je otvoren novi, prvi logistički centar OK TRUCKS u jugoistočnoj Europi, koji se nalazi na ukupnoj površini od 4000 četvornih metara, uključujući administraciju, servis i parkiranje.

OK TRUCKS je IVECO brend, predstavljen 2015. godine i posvećen prodaji i ponovnom oglašavanju certificiranih rabljenih vozila, koji nudi široku paletu sigurnih, pouzdanih gospodarskih vozila  certificiranih od strane IVECO-a, a ovisno o potrebama kupaca nude jamstvo u cijeloj Europi, usluge povezivanja, pomoć na cesti i popravak u slučaju kvara, kao i rješenja za financiranje i zakup.

 “S obzirom na važnost i potražnju za komercijalnim vozilima, novim i rabljenim, koji dolaze s tržišta jugoistočne Europe, IVECO je odlučio otvoriti novi logistički centar u Slavonskom Brodu kako bi vozila približio svojim kupcima pružajući potpunu uslugu OK TRUCKS. IVECO se već percipira kao pouzdan partner i ima značajnu prisutnost na području gdje će 2021. isporučiti više od 5500 novih i 800 rabljenih vozila. Kao lider u plinskoj tehnologiji, glavnom zelenijem i održivom rješenju dostupnom danas s vozilima na LNG i CNG, IVECO će s novim centrom podržati daljnji rast ovog segmenta u tom području”, rekao je Emilio Parato, poslovni direktor za Austriju i Srednju istočnu Europu.

IVECO zapošljava gotovo 21.000 ljudi širom svijeta. Upravlja proizvodnim pogonima u 7 zemalja diljem Europe, Azije, Afrike, Oceanije i Latinske Amerike gdje proizvodi vozila s najnovijim naprednim tehnologijama. 4.200 prodajnih i servisnih mjesta u više od 160 zemalja jamči tehničku podršku gdje god se nalazi vozilo IVECO.