Crikvenica, 3. svibnja 2021. godine (Jadran d.d.) – Jadran d.d. primilo je obavijest Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i imovine o donesenoj Odluci o prihvaćanju ponude za davanje u zakup kampa Uvala Slana s aparthotelom Club Vala u Selcu. Kamp se prostire na preko 40.000 m2, raspolaže sa 190 parcela te aparthotelom kategorije 4* s 15 smještajnih jedinica i nalazi se u atraktivnoj uvali s pristupom plaži.

Kamp Uvala Slana bio je van funkcije punih 18 mjeseci. Nalazi se u neposrednoj blizini kampa Selce u kojeg je Jadran u posljednje tri godine uložio preko 30 milijuna kuna u uređenje parcela, nove mobilne kućice, izgradnju jedinstvenog bazena na dvije kaskade te dodavanjem brojnih zanimljivih sadržaja kako bi na crikveničku rivijeru privukli novi segment, danas sve zastupljenijih, kamp gostiju te na taj način doveli goste s novih tržišta u ove krajeve.

„Vjerujemo kako će procedura formalizacije cijelog procesa preuzimanja kampa Uvala Slana biti brza, da naša profesionalna iskustva i kompetencije, kao i sinergija upravljanja optimizacijom troškova, vrlo brzo može dati pozitivne rezultate u razvoju kampa. Na taj se način i naša tvrtka pozicionira među vodeće hotelijersko-turističke tvrtke na jadranskoj obali“, izjavio je predsjednik Uprave Jadran d.d.-a, g. Goran Fabris i dodao: „Vjerujemo da će se epidemiološka situacija ubrzo popraviti kako bi se čim prije u punom zamahu pokrenula naša poslovna aktivnost“.

Hotelski lanac Jadran d.d., u vlasništvu dva obvezna mirovinska fonda PBZ Croatia osiguranje d.d. i Erste plavi d.d., upravlja s 14 hotela različitih kategorija i tri kampa na području Crikvenice i Makarske. Dodaju li se tome i hotelski kapaciteti, gostima se nudi više od 2.000 smještajnih jedinica, a u kampovima je na raspolaganju 1.300 parcela.