Zagreb/Beograd, 22. studenoga 2022. (GIA) – Agencije Dialog komunikacije iz Zagreba i Olaf&McAteer iz Beograda lansirale su novi brend na regionalnom komunikacijskom tržištu pod nazivom Central Point Adria.

Central Point Adria predstavlja regionalni hub za pružanje usluga komunikacijskog menadžmenta u Adriatic regiji i pokriva, osim Hrvatske i Srbije, još šest tržišta – Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Kosovo, Sjevernu Makedoniju i Albaniju.

Klijentima omogućava dubinski uvid u regionalna tržišta, kombinirani know-how agencija Dialog i Olaf i mogućnost optimizacije resursa, a radi na SPOC (Single Point Of Contact) principu. To znači da klijenti, sukladno vlastitoj organizacijskoj shemi, biraju hoće li vođenje komunikacije u regiji prepustiti timovima u Zagrebu ili u Beogradu.

Marina Čulić Fischer, direktorica agencije Dialog komunikacije, izjavila je: “Ponosni smo što smo naše dugogodišnje partnerstvo s kolegama i prijateljima iz Olafa pretočili u suradnju koja će kako nama, tako i našim klijentima, pružiti mogućnost daljnjeg razvoja i napretka. Vidimo veliki potencijal u regionalnom povezivanju. Central Point Adria predstavlja priliku za efikasniju komunikaciju naših partnera i otvara niz novih poslovnih mogućnosti.”

Ljiljana Boljanović, direktorica agencije Olaf&McAteer, dodala je: ” Više od 15 godina suradnje na sličnim projektima pomoglo nam je da prepoznamo što je regionalnim klijentima potrebno. Oni žele da njihovi komunikacijski projekti u Adriatic regiji budu efikasni u pogledu kapaciteta i resursa, bolje koordiirani, s dodatom vrijednošću koja proizilazi iz sinergije uigranih timova u Zagrebu i Beogradu. Prednost naše platforme je ne samo u odličnom poznavanju prilika na ovom području, već i u velikom broju komunikacijskih kilometara koje smo, zajedno sa drugim partnerima u regiji, prešli zajedno. Dakle, umjesto da klijenti traže pet ili šest agencija u regiji, angažujući jednu dobivaju mrežu kojom se upravlja iz jednog centra. Central Point Adria samo daje službeni okvir onom što već radimo duže od jednog desetljeća. Zato smo „ready to go“, odmah.“

Izvor i foto: Dialog komunikacije

Objavljeno 22. studenoga 2022. Sva prava pridržana PoslovniFM.