Zagreb, 26. studenoga 2021. (GIA) – Udruga Glas poduzetnika ovim putem objavljuje kako je u četvrtak, 25.11. uspješno održana prva donatorska večera & party Udruge u AvantGardenu u Zagrebu. Predsjednik UGP-a Hrvoje Bujas, pozdravljajući okupljene goste, prenio je svoju zahvalu svima koji su se odazvali pozivu i koji su redovito i aktivno podupirali rad Udruge u proteklim mjesecima. U uvodnom dijelu večeri održan je panel pod nazivom “Budućnost  Hrvatske” s Petrom Štefanićem kao moderatorom i panelistima Draganom Jelićem, državnim tajnikom, Hrvojem Bujasom, predsjednikom UGP-a te Vukom Vukovićem i Ivanom Matić, članovima Upravnog odbora UGP-a. U programu donatorske večeri uslijedila je i prezentacija Zagrebačke banke o financijskom tržištu koju je održao Hrvoje Dolenec, direktor makroekonomske i tržišne analize.

Dio večeri koji će zaista ostati zapamćen je dodjela nagrada u četiri kategorije – novinar godine, državni službenik godine, antipoduzetnik godine i UGP-ovac godine. Nagradu za najboljeg novinara godine odnio je Marko Repecki, novinar Telegrama, a za državnog službenika državni tajnik, Dragan Jelić. Članovi udruge Glas poduzetnika i stručni žiri izabrali su Luku Burilovića za antipoduzetnika godine, dok je nagradu za UGP-ovca godine osvojio Mislav Bašić, direktor tvrtke 4uHa i aktivan član Udruge koji se istaknuo radom na Centru novog života i UGP kućama u Petrinji. U okviru donatorske večeri održana je i aukcija originalnih crteža Dijane Novak Krešić i slike Davora Jelisića. Večer je nastavljena koncertom Giuliana i benda Diktatori koji su prisutne izvrsno zabavili.

Udruga Glas poduzetnika želi se ovim putem još jednom najiskrenije zahvaliti svim uzvanicima koji su dali svoj doprinos prvoj donatorskoj večeri. Naš cilj je i dalje nastaviti s radom i borbom za mikro, male i srednje poduzetnike i stvoriti jake temelje za Hrvatsku 2.0, a samo uz njihovu pomoć i podršku u tome ćemo i uspjeti.

Izvor i foto: UGP

Objavljeno 26. studenoga 2021. Sva prava pridržana PoslovniFM.