Zagreb, 24. ožujka 2021. (ScriboPR) – Kako je pandemija COVID-a 19 uvelike promijenila način na koji putujemo, to ne znači da su putovanja i dalje nedostižna i zaboravljena, već da su zdravstveno sigurnija nego ranije. Ministarstvo turizma i sporta pokrenulo je projekt „Safe Stay in Croatia“, pomoću kojeg želi svim turistima osigurati ugodan i siguran boravak u destinacijama diljem naše zemlje. Uživanje u ljepotama i atrakcijama koje nudi Hrvatska od sada je lakše uz Safe stay in Croatia, nacionalnu oznaku sigurnosnih protokola u turizmu i ugostiteljstvu.

Kao i obično kad su u pitanju noviteti i prilagodbe, Terme Sveti Martin smještene na samom sjeveru Hrvatske, stavile su sigurnost, zdravlje i bezbrižan boravak svojih gostiju na prvo mjesto. Stoga su se ne samo kao resort već kao destinacija uključili u projekt Safe stay in Croatia kojeg provodi Ministarstvo turizma i sporta. Ovime je Sveti Martin na Muri postala prva hrvatska destinacija u kojoj svi pružatelji smještajnih i ugostiteljskih usluga nose oznaku “Safe stay in Croatia”.  

Nacionalna oznaka sigurnosnih protokola u turizmu i ugostiteljstvu pruža informaciju da Terme Sveti Martin djeluju prema aktualnim preporukama za putovanja, te tako jamče svakom gostu siguran boravak na temelju usvajanja nacionalnih i svjetskih standarda zdravstvene i higijenske zaštite.

Više o samom projektu pronađite na:  www.safestayincroatia.hr