Zagreb, 14.9.2020. (Alert) – NOEL, prvi i jedini zagrebački restoran s Michelin zvjezdicom, priprema bistro ručak subotom. Ideja se rodila iz želje da se ponuda restorana što više približi domaćoj publici, posebice onoj zagrebačkoj, koja subotom rado ruča vani.

Subotnji ručak u gradu, nakon placa i kave, u Zagrebu je običaj već dugi niz godina. Prepoznali su to i u Noelu te subotom pripremaju svjetske bistro klasike, koji će se tjedno mijenjati sukladno sezoni. Vođeni željom da svoj restoran približe i nekim novim gostima, ekipa Noel na čelu sa sommelierom Ivanom Jugom, chefom Brunom Vokalom i barmanom Karlom Ferenčakom nudi servis 1 Michelin zvjezdice uz prepoznatljive okuse, fina vina na čaše i poznate svjetske koktele, a za najmlađe također pripremaju posebne poslastice.

Tako se ove subote u Noelu uživalo u tatarskom bifteku, kamenicama, štruklama, foie gras, rustiklanoj terini, juhi od škampa, domaćoj tjestenini te slasnom komadu mesa i finom ribljem fileu. U opuštenoj atmosferi, na terasi i u restoranu (i uz poštivanje svih mjera), gosti su uživali u hladnom pjenušcu, savršeno pripremljenom negroniju, finim francuskim vinima koja su se služila na čaše te uz vesele teme proveli subotu u jednom od najljepših zagrebačkih kvartova u centru koji je u posljednje vrijeme postao „place to be“.

Osim subotnjeg ručka, Noel od ovog tjedna ima i nove menije za poslovne ručkove koji će se služiti kroz dan i to  dvije opcije po 3 slijeda: štrukli / grahorice / desert te mesna terina / piletina / desert. Poslovni ručak u Noelu tako postaje  top mjesto za poslovni sastanak za sve koji nemaju puno vremena, a ipak vole uživati u top kuhinji i dobroj čaši vina. U Noelu nude i valet parking, stoga ne trebate brinuti da li ćete pronaći slobodno parkirno mjesto, već će Noel tim to rado učiniti za vas.