Zagreb, 9. studenoga 2021. (GIA) – Druga Selectedd trgovina – u Ratkajevom prolazu na broju 10, je otvorena. Riječ je o novoj concept trgovini koja premium ponudom, kao i interijerom, čini jedinstveni spoj galerije, knjižare i dizajnerske trgovine. Posebnost nove lokacije je dolazak u tako zvani design district. Druga Selectedd trgovina se po estetici, funkciji, beskompromisnoj kvaliteti i održivosti prirodno uklopila u atmosferu i ponudu dizajnerskog djela grada.

Selectedd u Preradovićevoj 32 u dvorištu donosi veći izbor brendova, dok su oni u Ratkajevom prolazu 10 pomnije odabrani. Za novu lokaciju odabrani su najtraženiji predmeti iz Selectedd ponude kojima su se pridružili posebni brendovi poput japanskog brenda Hibi, časopisa Storied koji se bavi japanskom kulturom te korejski brend Slow Pharmacy.

Iako je Selectedd u Ratkajevom prolazu 10 manje kvadrature od Selectedda u Preradovićevoj 32 u dvorištu, obje lokacije ostat će vjerne skandinavskim brendovima. Od brendova koje već imamo u ponudi su danski Frama, Moebe, potom švedski Sjöstrand i Transparent, australski Huskee, britanski Ilex Studio te pomno odabrani izbor knjiga vrhunskih izdavača poput Phaidona i Gestaltena na temu arhitekture, dizajna, interijera, putovanja, gastronomije i slow lifestylea.

Radno vrijeme obje trgovine je radnim danom od 10 do 20 sati, a subotom od 10 do 15 sati. 

Izvor i foto: Selectedd

Objavljeno 9. studenoga 2021. Sva prava pridržana ©poslovniFM