Zagreb, 30. studenoga 2021. (GIA) – Ako i Vi spadate među one koji u blagdansko vrijeme vole iznenaditi i oduševiti svoje najmilije poklonima ili pak među one kojima uvijek nedostaje ideja za poklone – imamo rješenje za Vas. Ove godine oduševite drage ljude i izmamite im osmijeh i suze radosnice jedinstvenim poklonom za koji ne morate ni izaći iz topline svog doma.  Ove godine svojim najdražima poklonite uspomene.

Kako pokloniti uspomene? Jednostavno, fotografijama. Iako su i same fotografije sjajna ideja za poklon, ovo što ćemo Vam pokazati je nešto još bolje, a to su proizvodi koje jednostavno možete kreirati od svojih najljepših uspomena.

Donosimo nekoliko sjajnih ideja za personalizirane poklone s Vašim fotografijama.

Sigurno ste već čuli za CEWE FOTOKNJIGU, veliki hit kada se radi o čuvanju uspomena. Bez obzira radi li se o putovanju, vjenčanju, ljetovanju, krštenju ili bilo kojem drugom važnom događaju kao i uspomenama iz svakodnevnog života, fotoknjiga će na najbolji mogući način sačuvati Vaše najbitnije uspomene zauvijek. Možete birati među 9 različitih formata, 6 različitih vrsta papira, s tvrdim ili mekim koricama i još mnogo dodatnih opcija za uređivanje ovog predivnog formata fotopoklona.

U svakoj odabranoj opciji dobit ćete proizvod vrhunske kvalitete koji ćete obožavati, ili u ovom slučaju, koji će obožavati osoba kojoj poklonite ovaj jedinstveni poklon. Pripremite fotografije za koje mislite da će razveseliti osobu koju darivate i izradite svoj primjerak pomoću CEWE Fotosvijet mobilne aplikacije ili desktop verzije fotoprograma za računalo.

Izvor i foto: CEWE

Objavljeno 30. studenoga 2021.