Zagreb, 27. studenoga 2023. (GIA) – Deset atraktivnih ovotjednih poslovnih prilika donose PoslovniFM i Portal posao.hr. Iskoristite mogućnost brze prijave.

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava na poziciji Associate direktor u Ljudskim potencijalima (m/ž). Izabrani kandidat biti će odogovoran stratešku podršku menadžmentu poslovnog područja u svim aspektima ljudskih potencijala, vođenje projekata i promicanje brenda na dugoročnu poziciju na tržištu kroz razne suradnje. Poslodavac omogućava fleksibilne oblike rada, stimulativna primanja i doidatne novčane nagrade. Mjesto rada je Zagreb. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti na link do 01.12.2023.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava Voditelja prodaje u VPC-u (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Voditelj prodaje u VPC-u odgovoran je za vođenje operativnih aktivnosti vezanih uz prodajne predstavnike, svakodnevni komercijalni kontakti s kupcima i analize ostvarenih prometa i profita. Neki od benefita koji se nude su atraktivna primanja i mogućnost stalnog učenja. Prijave traju do 01.12.2023., a prijaviti se možete putem linka.

Falkensteiner Hotel & Residences traži kandidata na poziciji Guest Relation Manager (m/ž). Poslodavac omogućava besplatno korištenje fitness prostorija i individualne planove razvoja. U opisu posla se nalazi provedba promotivnih aktivnosti i fleksibilna potpora recepciji u obavljanju dnevnih poslova. Kandidat treba znati minimalno dva strana jezika i odlične komunikacijske vještine Mjesto rada je Zadar. Prijaviti se možete putem linka do 13.12.2023.

Lindner Montage + Service GmbH traži kandidta za popunu radnog mjesta Voditelj projekata za stropne sustave grijanja i hlađenja (m/ž) za cijelu Njemačku. U opisu posla se nalazi odgovornost za koordinaciju, osiguravanje poštivanja sigurnosnih propisa na gradilištu i suradnja s djelomično interdisciplinarnim projektnim timovima. Poslodavac nudi sveobuhvatnu obuku i rad od kuće.Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti na link do 15.12.2023.

VIP MEDIA d.o.o.  zapošljava na poziciji Voditelj marketinga – prodaje oglasnog prostora (m/ž). Nude se službeni mobitel, mogućnost napredovanja i stimulativna fiksna primanja.  Mjesto rada je Varaždin. Izabrani kandidat biti će odgovoran za prodaju oglasnog prostora, istraživanje tržišta i pronalaženje novih klijenata. Kandidat treba imati vozačku dozvolu B kategorije i dvogodišnje radno iskustvo. Prijave se zaprimaju do 30.12.2023. na link.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Specijalista istraživanja i razvoja (m/ž). Mjesto rada je Našice. Glavni radni zadaci i odgovornosti su razvijanje novih proizvoda,kontinuriano praćanje postojećih proizvoda i analiziranje tržišta. Kandidat za ovu poziciju treba minimalno 3 godine radnog iskustva, poznavanje rada u analitičkom laboratoriju i razvijene komunikativne sposobnosti.Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti na link do 03.12.2023.

Eko Taxi d.o.o.  zapošljava na poziciji Koordinator voznog parka (m/ž). Kordinator voznog parka ima glavnu zadaću kontrolirati vozni park i smjene vozača. Idealni kandidat je komunikativan, fleksibilan, posvećen timskom radu i posjeduje vozaku dozvolu B kategorije. Ova pozicija zahtjeva rad u smjenama. Mjesto rada je Rijeka. Prijave se zaprimaju do 31.12.2023. na link.

Ozone Plus d.o.o. zapošljava na poziciji Assistant Project Manager (m/ž). Mjesto rada je Varaždin. U opis posla spada suradnja s arhitektima i dizajnerima,izrada troškovnika i komunikacija s dobavljačima. Posebne pogodnosti su ugovor na neodređeno vrijeme, plaćeni putni troškovi i neradni vikendi. Kandidat treba imati znanje engleskog jezika i VŠS ili ekvivalentno iskustvo u vođenju projekata. Prijaviti se možete putem linka do 17.12.2023.

Studenac d.o.o. traži Voditelja područja (m/ž) u Zagrebu, Zagrebačkoj županiji i Primorsko goranskoj županiji. Nude se stimulativna primanja, stručno usavršavanje I profesionalni razvoj. Neke od odogvornosti  na ovoj poziciji su kontroliranje svih procesa u poslovnicama na dodijeljenom području i praćenje radnog učinka zaposlenika. Od kandidata se očekuje najmanje 2 godine radnog iskustva i poznavanje Engleskog jezika. Prijaviti se možete na link do 08.12.2023.

Sunce Hoteli d.d. / Bluesun zapošljava na poziciji Korporativni voditelj odjela smještaja (m/ž) na lokacijama Zagreb i Makarska rivijera. Nude se radni odnos na neodređeno vrijeme, profesionalni razvoj i usavršavanje uz mnoge stručne edukacije.Idealan kandidat ima minimalno 3 godine iskustva i izvrsno govori engelski i njemački jezik. Odgovornosti na ovoj poziciji su kreiranje standardne operativne procedure i analiza prihoda wellnessa. Prijaviti se možete na link do 30.11.2023.

Posjetite pr(a)vo mjesto u potrazi za poslom – posao.hr. Sretno u pretraživanju!

Izvor: posao.hr

Objavljeno 27. studenoga 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.