Zagreb, 18. siječnja 2024. (GIA) – Uoči nove premijerne sezone iznimnih poslovnih podcasta i poslovnih sadržaja, programska ekipa i redakcija prvog poslovnog radija i multimedijske platforme Poslovni FM, odlučila je sa svima podijeliti načela kojim se vodimo u radu medija.

1️⃣0️⃣ načela/principa djelovanja medijskog sustava Poslovni FM:

1. PoslovniFM je uvijek i bit će bez kompromisa na jedinoj pravoj – poslovnoj odnosno poduzetničkoj frekvenciji, mjesto razgovora o poslu i ljudima koji ga obavljaju i stvaraju.

2. PoslovniFM je medij izbora, platforma za komunikaciju poslovne zajednice, njena poslovna strana života i pozornica događanja, medij koji donosi kvalitetne priče i promiče uspjehe poduzetnika sa željom da unaprijedi gospodarstvo, promičući snažno kulturu uspjeha.
Predstavljajući pojedine poslovne dosege širokom krugu ljudi, za svaku poslovnu priču ostavlja dovoljno medijskog prostora, jer poslovni uspjesi i priče upornih su ono što bez ograničenja kreira sadržaj kojeg danas prenosi sve više drugih medija.

3. Za PoslovniFM ne postoje mali i veliki poduzetnici i obrtnici, već osobe koji imaju što reći o svom poslu i poslovanju, radu, promišljanjima, iskustvima i načinima stvaranja konkurentske prednosti u sve kompleksnijem okruženju. I čiji je razgovor uvijek dodana vrijednost poslovnoj zajednici.

4. PoslovniFM cijeni raznolikost i stručnost te ne preferira ‘posvuđuše’, odnosno danas u medijskom prostoru često prisutne uvijek iste osobe.

5. Uredništvo na prijedlog urednika i voditelja podcasta stvara popis zanimljivih potencijalnih tema i gostiju u eteru Poslovni FM radija te s glavnim urednikom odlučuje o sugovornicima.

6. PoslovniFM poštuje i provodi visoke standarde novinarstva, bez cenzure i naknadnog uredničkog kraćenja i izbacivanja dijela razgovora, koji se uvijek snimaju tape to live, u cijelosti.

7. PoslovniFM ne objavljuje samoobjave pojedinaca ili ‘influencera’ prenesene s društvenih mreža.

8. PoslovniFM ne zanimaju osobe javnosti poznate iz nepoznatih razloga.

9. PoslovniFM ne podržava novinarstvo koje se temelji samo na kliku, koji vodi i namjernom zavaravanju čitatelja. Nikad neće preuzimati niti ga zanimaju tekstovi neprovjerenih izvora i sadržaja, sve češće prisutan trash temeljen na temama estrade, reality tekstovi preneseni iz drugih medija regije.

10. PoslovniFM razumije, cijeni i poštuje svoje slušatelje i čitatelje. Zato u svim segmentima djelovanja, kroz sve pore programa i portala te posebnih projekata, PoslovniFM ostaje uvijek i bez obzira na cijenu dosljedan i vjerodostojan – uz to, naši urednici i voditelji, suradnici imaju stručnost, znanje, poznavanje materije i prije svega profesionalnost.
Ostajemo predani održavavanju visoke kvalitete našeg medijskog sadržaja i djelovanja, ujedno i podrška poslovnoj zajednici u njihovim aktivnostima. Taj ćemo smjer zadržati i njegovati.

Naša misija je naše ime – PoslovniFM!👍

Izvor i foto: PoslovniFM

Objavljeno 18. siječnja 2024. Sva prava pridržana PoslovniFM.