Zagreb, 9. srpnja 2024. (GIA) – Izvrsni projekti 404 agency, A1, Abecede komunikacija, CTA komunikacija, Hrvatskog telekoma, Manjgure i Millenium promocije zablistali su na IPRA GWA 2024. te su proglašeni najboljima u mnogobrojnoj međunarodnoj konkurenciji. Čestitamo!

Domaćinstvo finalnog žiriranja ovogodišnje prestižne međunarodne nagrade u području odnosa s javnošću – IPRA GWA 2024. (International Public Relations Association Golden World Awards) pripala je agenciji Manjgura, čime je Hrvatska postala središte svjetskih stručnjaka odnosa s javnošću. 

Hrvatske agencije za odnose s javnošću ostvarile su izvrstan rezultat i odnijele pobjedu u čak nekoliko kategorija nagrade. 

Dobitnici: 

404 agency –  2 nagrade u kategorijama Corporate responsibility – Agency i Event management – Agency

Abeceda komunikacije – nagrada u kategoriji Corporate responsibility – Agency

Hrvatski Telekom – 2 nagrade u kategorijama Corporate responsibility – Inhouse i Environmental – Inhouse

A1 Hrvatska – nagrada u kategoriji Event management – Inhouse

CTA komunikacije – 2 nagrade u kategorijama Integration of traditional and new media – Agency i Launch of a new service – Agency

Millenium promocija – nagrada u kategoriji PR on a shoestring – Agency

Manjgura – nagrada u kategoriji Public sector – Agency

Ova nagrada pokazatelj je izvrsnosti, kreativnosti, stručnosti i predanosti njihova rada te služi kao inspiracija svima ostalima. Također, ovo priznanje dokaz je izvrsnosti hrvatske PR scene te je svojevrsna potvrda da su stručnjaci odnosa s javnošću u Hrvatskoj jedni od najboljih u svijetu. 

Golden World Awards for Excellence najuglednija je nagrada u svijetu odnosa s javnošću, koju od 1990. godine dodjeljuje Međunarodna udruga za odnose s javnošću (IPRA), promičući izvrsnost i etičnost u odnosima s javnošću. Njen značaj potvrđuje i žiri sastavljen od stručnjaka iz cijeloga svijeta, uključujući Austriju, Bugarsku, Japan, Rusiju, Saudijsku Arabiju, Tursku, Filipine, Ujedinjeno Kraljevstvo i Sjedinjene Američke Države, kao i broj te raznolikost prijava koje pristižu svake godine.

Žiri GWA je sastavljen od vodećih stručnjaka iz cijeloga svijeta, uključujući predstavnike kompanija, agencija, udruženja, institucija i sveučilišta. Ove godine projekte su imali čast ocjenjivati i Krešimir Macan iz Manjgure i Marina Bolanča iz agencije Abeceda komunikacije. Njihov angažman na međunarodnoj razini dodatno potvrđuje rastući ugled hrvatske PR industrije na globalnoj sceni.

Čestitamo svim našim dragim kolegama na iznimnim rezultatima koji su plod njihovoj truda i rada i tek početak niza sjajnih uspjeha koji slijede u budućnosti.

Čestitke upućujemo i koleagam iz susjedstva, agenciji Smart Vision iz Srbije koji su osvojili nagradu u kategoriji NGO campaign – Agency

Sve dobitnike potražite na IPRA Golden World Award!

Dodjela nagrada održat će se u Beogradu 18. listopada 2024.

Izvor i foto: HUOJ/Manjgura/agencije

Objavljeno 9. srpnja 2024.