Mechelen, Belgija, 29. studenoga 2022. (GIA) – Svečana dodjela nagrada .eu Web Awards 2022, održana u Mechelenu u Belgiji, i ove godine slavila je najistaknutije .eu web stranice godine. U organizaciji EURid-a, .eu Web Awards je natjecanje za najbolje .eu, .eû i .ευ web stranice u šest kategorija, gdje vlasnici .eu domena predstavljaju svoje web stranice i svoj rad te za to bivaju nagrađeni.

U konkurenciji kategorije The House of .eu, prvo mjesto pripalo je mediju iz Hrvatske, portalu Lika Club koji već osam godina djeluje pod domenom likaclub.eu. U ovoj konkurenciji našli su se još mediji aboutbulgaria.eu i techtoday.eu.

“Ova nagrada priznanje je za naš predani rad od 2014. do danas, kraja 2022. godine. Nekoliko desetaka kolega kroz povijest portala zaslužno je za ovaj uspjeh u Belgiji. Nagrada je zasigurno veliki poticaj za cijeli tim i motivacija da budemo još kvalitetniji. Zahvaljujemo svima koji su nam bili podrška, svima koji su glasali, žiriju koji je odlučio, te organizatorima EURid-u koji nas je pozvao na dodjelu i profesionalno i iznimno kvalitetno organizirao događanje.” – izjavio je vlasnik Ante Fumić ispred Lika Cluba.

Glavni pobjednički kipić večeri njemu je dodijelila Maria Rosa Gibellini, voditeljica žirija EURida, dok je ostatak večeri održan u svečanom i slavljeničkom tonu. Domaćin večeri, cijenjeni televizijski voditelj Ray Cokes, pobrinuo se za večer ispunjenu zabavom i radosnim reakcijama pobjednika večeri, dok je ceremonija također uključivala nastupe ženskog zbora Scale i DJ setove Erica Yamazawe.

Portal Lika Club kao nagradu dobio je vrijednu marketinšku kampanju, edukacijski paket za dodatnu optimizaciju web sučelja, te ekskluzivno pravo korištenja pobjedničkih oznaka na svim materijalima.

U drugim kategorijama, pobjede su odnijeli; Cityloops.eu, MVPmedia.eu, Kaila.eu, Flamingo-project.eu i φορουμδιακυβερνησησδιαδικτυου-ελ.ευ.

Izvor i foto: Likaclub.eu