Zagreb, 6. rujna 2023. (GIA) – Oduševljeni smo što možemo objaviti da udružujemo snage s uglednom njujorškom kreativnom digitalnom agencijom ExpandTheRoom (ETR), objavili su iz Infinuma.

Gotovo 20 godina pomažemo tvrtkama da koriste tehnologiju kako bi bile bolje i radile bolje. Stvorili smo jedinstvene digitalne proizvode skrojene prema ciljevima svakog klijenta i potrebama svakog korisnika, potvrđujući svoju ulogu pouzdanog vodiča u eri kontinuirane digitalne transformacije. I nakon šest godina prisustva u SAD-u, nalazimo se na početku nečeg novog.

Osnovan od strane Jamesa Colea i Todda Doylea 2003., ETR stvara značajna digitalna iskustva na webu i izvan njega. Sa sjedištem u New Yorku i timom od 24 ljudi, ETR je napredan, usmjeren je na podatke i iznad svega usmjeren na UX. Nastoje izraditi proizvode sa svrhom koji rješavaju stvarne probleme i stavljaju korisnike u prvi plan. Ovo je misija koju možemo ispuniti bez kompromisa. Uvijek smo radili na pružanju svrhe i smisla u iskustvima koja stvaramo i svom poslu pristupamo iz iste perspektive.

“Tražili smo pravog partnera u Sjedinjenim Državama, tvrtku koja je u skladu s našim ciljevima i vrijednostima. Našli smo savršeno podudaranje s ExpandTheRoom.”, rekao je Nikola Kapraljević, direktor Infinuma. “Naš ured u New Yorku već daje snažne rezultate, a s ETR-om na brodu možemo podići ovaj uspjeh na višu razinu. Ponosni smo što možemo pozdraviti njihov iskusan i obrazovan tim koji je tijekom godina izgradio snažnu bazu klijenata.” Ovo značajno povećanje naših američkih redova jača našu sposobnost da isporučujemo klijentima iz SAD-a. Kombinirajući svoje vještine i resurse s onima ETR-a, moći ćemo unaprijediti našu ponudu. Naši budući i postojeći klijenti dobit će lakši i jednostavniji proces, te povećati kvalitetu naše isporuke.

“Zajedno ćemo moći preuzeti izazovnije projekte i veće klijente nego što bi itko od nas mogao sam”, rekao je James Cole, suosnivač i izvršni direktor, ExpandTheRoom. „Za klijente, članstvo u timu u SAD-u i Europi omogućit će nam da ponudimo više opcija iz perspektive poznavanja tržišta i pokrivenosti usluge. Budući da smo usredotočeni na različite aspekte tehnologije, naši će timovi učiti jedni od drugih i imati nove i uzbudljive prilike za unapređenje svojih vještina.” Naš novi, kombinirani popis klijenata uključuje Citibank, Porsche, Philips, Virgin, KPMG, Warner Brothers, ESPN, Reuters, Business Insider i Hondu.

Tijekom godina obje su tvrtke izgradile kulturu tvrtke oko transparentnosti, prihvaćanja izazova i promicanja inovacija. Zajedno s našim novim kolegama, osigurat ćemo da ovaj potez otvori nove putove za rast bez umanjivanja onoga što smo do sada stvorili. Ovom uzbudljivom akvizicijom proširili smo prostor, navodi se u objavi Infinuma.

Izvor i vizual: Infinum

Objavljeno 6. rujna 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.