Zagreb, 4. ožujka 2024. (GIA) – Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić i predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb Dinko Lucić potpisali su ugovor kojim se nastavlja dosadašnja uspješna suradnja, te izbornik Dalić i dalje nastavlja biti brend ambasador PBZ Grupe i Premium Visa kartice. PBZ Grupa, dio  je Intesa Sanpaolo Grupe, jedne od najvećih bankarskih grupa u Europi.

Nogomet je puno više od sporta, a zadnja dva svjetska prvenstva potvrdila su da je nemjerljivo to koliko nam je  radosti i ponosa  donijela hrvatska nogometna reprezentacija na čelu sa sjajnim izbornikom Zlatkom Dalićem. Na našu suradnju, koja nije motivirana samo ostvarenjem uspješnih rezultata, gledamo kao na širu društvenu korist i promicanje plemenitih vrijednosti.  

„Ponosni smo na dugogodišnju suradnju s izbornikom Dalićem koja je započela još 2019. godine  jer smo se međusobno prepoznali po vrijednostima koje nas povezuju. Izbornik Dalić je donio jedan novi poticaj, njegova  skromnost, poniznost i ustrajnost na putu izvrsnosti su vrijednosti koji nadilaze ostvarenje uspješnih rezultata te doprinose stvaranju afirmativnog okruženja i boljeg društva a što je važna odrednica i PBZ Grupe. Za istaknuti je i posvećenost timskom radu,  i mi u PBZ Grupi kao i reperezentacija do rezultata dolazimo zajedničkim angažmanom tima, zajedničkim trudom i međusobnim podržavanjem te smo  pouzdan partner i u trenucima koji ne moraju uvijek biti sjajni. Kada smo prvi puta razgovarali o suradnji Izbornika Dalića najviše je privuklo našem brandu upravo to što je PBZ Grupa daleko najveći donator među svim financijskim institucijama, pa smo tako u zadnjih petnaest godina donirali I popratili društveno važne projekte u iznosu većem od dvadeset milijuna eura. Tako smo I u recentnim prilikama kada je trebalo pomoći područjima pogođenim potresom ili bolnicama u opremi u borbi protiv pandemije COVID-19 iznova se istaknuli najvećim donacijama, a tako namjeravamo raditi i ubuduće “, istaknuo je predsjednik Uprave PBZ-a Dinko Lucić.

„Zahvaljujem PBZ Grupi na dosadašnjoj uspješnoj suradnji i drago mi je što nastavljamo i dalje zajedno. Iznimno cijenim podršku koju PBZ pruža hrvatskom nogometu i sportu i zadovoljstvo mi je surađivati s institucijom s kojom dijelim slične vrijednosti i čije djelovanje mogu podržati, a to definitivno vidim kod PBZ Grupe. Ne mislim pritom samo na  njihovo ostvarenje uspješnih rezultata, nego i na šire djelovanje i doprinos zajednici kao i humanitarni angažman po kojem se posebno ističu, poručio je izbornik  Zlatko Dalić.

Izvor i foto: Millenium promocija/PBZ

Objavljeno 4. ožujka 2024. Sva prava pridržana PoslovniFM.