Zagreb, 25. studenoga 2020. (AKD) – Investirajući u znanje i napredna tehnološka rješenja, AKD nije zanemario brigu za okoliš i energetsku učinkovitost. Svojim vjernim kupcima AKD kontinuirano osigurava najbolja svjetska IT rješenja i usluge, kao i pomno birane materijale za njihove proizvode.

Odnedavno se u AKD-ovim smartcard pogonima u Savskoj mogu izraditi kartice od biorazgradivog i eko materijala.

Ovakve kartice jedinstven su proizvod na našem tržištu, a idealan su izbor za klijente kojima su briga za okoliš i održivost u središtu poslovanja.

Kartica „Prijateljica prirode“ je biorazgradiva kartica na bazi žitarica koja je otisnuta i personalizirana prirodnim bojama. Uz eko-friendly kartice, dostupni su i prateći eko etuiji koji su, također, izrađeni od biorazgradivog materijala. Implementacijom novih, inovativnih proizvoda AKD nastavlja pratiti zahtjeve tržišta, opredjeljujući se za održiv razvoj, odgovorno i djelotvorno upravljanje energijom i zaštitom okoliša te društveno odgovorno poslovanje. Sustavi upravljanja energijom i zaštitom okoliša ugrađeni su u sve poslovne procese AKD-a, predstavljaju neizostavne čimbenike u strategiji razvoja i dokaz su odgovornog odnosa prema zajednici i okolišu.