Zagreb, 18. prosinca 2023. (GIA) – Nakon što je prošli tjedan najavljeno uvećanje osnovice plaće za gotovo  17% kao i podizanje iznosa ostalih pogodnosti, Kraš je dodatno povećao materijalna prava za zaposlenike na kraju još jedne uspješne poslovne godine. Tako je Uprava Kraša donijela odluku da svojim zaposlenicima isplati nagradu za radne rezultate u iznosu od 700 eura neto te poveća iznos božićnice na 350 eura neto.

„U Krašu smo svjesni vrijednosti svih naših zaposlenika koji su ključan doprinos uspješnom poslovanju. Iz tog smo razloga kao dio zahvale, nakon podizanja osnovice plaće i ostalih pogodnosti za 2024. godinu, odlučili svim zaposlenicima povećati iznos ovogodišnje božićnice s 265,45 eura na 350,00 eura neto te isplatiti nagradu za radne rezultate u iznosu od 700 eura neto razmjerno vremenu provedenom u Krašu u 2023. godini. Naš zajednički cilj i dalje ostaje unaprjeđenje naše pozicije vodećeg proizvođača konditorskih proizvoda te zadržavanje i unaprjeđivanje baze lojalnih postojećih i budućih generacija potrošača na postojećim i novim tržištima,izjavio je Allen Halamić, predsjednik Uprave Kraš prehrambene industrije d.d.

Ova odluka Uprave nastavak je višegodišnje prakse sustavnog ulaganja u zaposlenike i samo jedan od načina na koji se želi unaprijediti zadovoljstvo radnika, koje je prioritetno u poslovanju Kraša.

Izvor i foto: Val grupa/Kraš

Objavljeno 18. prosinca 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.