Zagreb, 5. listopada 2023. (GIA) – Kraš je nedavno započeo renovaciju određenih ključnih poslovnica diljem Hrvatske, a planira se obnova još njih nekoliko. Tako će novo ruho dobiti riječka bonbonnièrea s adresom na Korzu koja se privremeno radi preuređenja zatvara na otprilike mjesec dana i to od petka 6. listopada 2023. godine. Na zagrebačkim se Ravnicama kroz naredna dva tjedna očekuje otvorenje nove poslovnice i predstavljanje novog koncepta KRAŠ & SHOP, a potom će se do kraja mjeseca otvoriti i KRAŠ & SHOP na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu. Nakon toga, planiraju se daljnja ulaganja u ključne lokacije čime će se dodatno unaprijediti izgled i funkcionalnost prodajnih mjesta te proširiti ponuda.

Cilj ovih ulaganja je podizanje razine iskustva kupovine za kupce, kojima Kraš želi omogućiti ugodnije i modernije okruženje. Nadalje, renovaciju poslovnica pratit će i šira ponuda različitijeg asortimana proizvoda kako bi se što bolje odgovorilo na potrebe kupaca.

„Osim fizičkih promjena naših prodajnih mjesta, radimo i na proširenju asortimana kako bismo ponudili još više raznolikosti i mogućnosti našim kupcima. Krajnji cilj ovih ulaganja je da kupci koji vole dolaziti u Kraševe poslovnice budu još zadovoljniji i da se osjećaju posebno svaki put kad nas posjete. Veselimo se pozvati kupce da istraže obnovljene i proširene poslovnice te da zajedno s nama uživaju u najfinijim Kraševim proizvodima“, rekao je Robert Kiš, koordinator službe maloprodaje i ugostiteljstva u Krašu.

Kraš ukupno ima 17 poslovnica diljem Hrvatske i to u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci, Puli, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu i Rovinju.

Izvor i foto: Kraš/Val grupa

Objavljeno 5. listopada 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.