Split, 10. srpnja 2024. (GIA) – Partnerstvo OTP banke i Javne ustanove u kulturi Tvrđave kulture Šibenik započeto prije tri godine, nastavljeno je danas potpisivanjem novog ugovora o sponzorskoj suradnji. Na tvrđavi Barone u Šibeniku ugovor je u ime OTP banke potpisao član uprave Bruno Biuk, a u ime Tvrđave kulture ravnateljica Gorana Barišić Bačelić.

Ove godine punimo pune tri godine uspješne suradnje i veseli me što mogu u ime OTP banke potpisati novi ugovor o suradnji. Želim čestitati Tvrđavi kulture na fantastičnom poslu koji obavljaju na svim lokacijama pod njihovom brigom i možemo biti samo ponosni što smo postali dio jedne izuzetne priče. Ovdje na šibenskoj stini na najljepši način spajamo našu povijesnu baštinu s kulturnim i zabavnim sadržajima dajući dodatan razlog svima iz Hrvatske, ali i svijeta da dođu u Šibenik. Gdje god OTP banka posluje želi biti i dijelom života stanovništva tog područja, kako pružajući najbolju moguću financijsku uslugu privatnim i poslovnim klijentima, tako prateći i podupirući najvažnija zbivanja društvenog života. A Tvrđava kulture je na najbolji mogući način obogatila život ne samo Šibenčana već i mnogo šire.“ istaknuo je Bruno Biuk nakon potpisivanja ugovora.

Zadovoljstvo nastavkom uspješne suradnje iskazala je i ravnateljica Tvrđave kulture Šibenik Gorana Barišić Bačelić.

Sretni smo i zadovoljni što nastavljamo suradnju s OTP bankom koja je sada već postala naš vjeran partner. Upornost, entuzijazam i predan rad našeg tima pozicionirao nas je kao važnog dionika kulturnih i kreativnih industrija te smo zahvalni što je OTP banka to prepoznala i ponovno nam ukazala povjerenje. Na Tvrđavi sv. Mihovila ušli smo već u 11. koncertnu sezonu koja je trenutno u punom zamahu, na Tvrđavi Barone na kojoj danas potpisujemo ugovor nastavljamo s programom ljetnog kina i jazz koncerata koji je postao prepoznatljiv i nastavlja biti jako dobro posjećen, a živo je i programski raznovrsno i na ostalim našim lokacijama. Baš zato u cijeloj priči ovakav poticaj od snažnog partnera kao što je OTP znači jako puno.“ kazala je na potpisivanju ugovora ravnateljica Tvrđave kulture.   

Partnerstvo OTP banke i JU Tvrđave kulture Šibenik započeto je 2021. godine. OTP je tada prepoznao Tvrđavu kulture kao jedan od najpozitivnijih primjera u razvoju Šibenika. Danas kada TKŠ upravlja s pet lokacija; tvrđavama sv. Mihovil, Barone i Ivan, Kućom umjetnosti Arsen i Centrom koralja Zlarin, partnerstvo s OTP bankom predstavlja itekako vrijedan poticaj u daljnjem radu Ustanove.

Izvor i foto: OTP banka

Objavljeno 10. srpnja 2024. Sva prava pridržana PoslovniFM.