Zagreb, 22. studenoga 2021. (GIA) – Ususret vrhuncu sezone online kupovine, Overseas Express je povećao svoju mrežu pick up lokacija za čak 200 novih poslovnica te trenutno svojim korisnicima nudi gotovo 550 lokacija na kojima mogu preuzeti ili vratiti svoje pakete. U širenje mreže Overseas Express Shopova kontinuirano se ulaže tijekom protekle dvije godine, a najnovije partnerstvo s trgovačkim lancem Boso koji ima čak 203 prodajna mjesta na području Slavonije, svim će korisnicima dostavnih usluga znatno olakšati preuzimanje paketa.

„Naš je cilj i želja prilagoditi se navikama i potrebama naših korisnika koji danas sve više kupuju online, ali nisu nužno u vrijeme dostave na svojoj adresi i žele preuzeti paket na nekoj od pick up lokacija u svom susjedstvu i to u vrijeme kad njima odgovara. Ovo partnerstvo s trgovačkim lancem Boso sigurno će pružiti dodatnu vrijednost za sve naše korisnike koji već posjećuju Boso trgovine i za sve one koji jednostavno žele sami birati vrijeme i mjesto dostave“, izjavio je Gregor Hueber, generalni direktor Overseas Expressa. S rastom e-trgovine, mijenjaju se navike potrošača, koji sve više svoje kupnje obavljaju u online trgovinama, no, sve više njih želi preuzimanje paketa na lokaciji koju sami odaberu i u vrijeme koje njima odgovara. Korisnik jednostavno putem online aplikacije ili u dogovoru s dostavljačem može promijeniti odnosno preusmjeriti svoju dostavu na najbližu Overseas Express Shop adresu.

Uz dosadašnje partnere: iNovine, Crodux, Tifon i Tobacco te nove Boso lokacije, Overseas Express nudi najveću mrežu poslovnica za preuzimanje i povrat paketa. Velika novost za sve korisnike je usluga povrata paketa, koju Overseas Express samo za svoje korisnike pruža na svih 550 Overseas Express Shop lokacija. Korisnici više ne moraju čekati dostavljača na svojoj adresu niti za preuzimanje niti za povrat paketa. „Trenutno jedini nudimo uslugu povrata paketa putem naših Overseas Express Shop lokacija i velika je to novost koju smo odlučili realizirati zajedno s našim partnerima i koja je zahtijevala znatna ulaganja, a sve u svrhu poboljšanja usluge za naše korisnike“, dodaje Hueber. „Raduje nas suradnja  s tvrtkom Overseas Express za koju smatramo da je realizirana sklopu naše misije pružanja što sveobuhvatnije usluge našim kupcima. Trgovački lanac Boso etablirao se kao sinonim za mjesto na kojem naši kupci mogu pronaći gotovo sve što im zatreba, a ovom suradnjom želja nam je dodatno olakšati život i pojednostaviti svakodnevicu građanima diljem Slavonije“, poručili su iz trgovačkog lanca Boso.

Kraj godine za e-commerce industriju i dostavne službe predstavlja vrhunac sezone, a Overseas Express u protekle dvije godine ulaže maksimalne napore kako bi svoje usluge prilagodio potrebama korisnika te ponudio prilagođena i pouzdana rješenja.

Izvor: Overseas

Objavljeno 22. studenoga 2021. Sva prava pridržana ©poslovniFM