Zagreb, 27. ožujka 2023. (GIA) – Congrats PoslovniFM! You’re 1st in the Global Business charts!

Jedna od najznačajnih i svjetski popularna platforma za streaming audio sadržaja koja omogućuje slušanje i distribuciju radijskih emisija, DJ mikseva i raznih podcasta koje se sluša kad poželite, Mixcloud, izvjestila je i čestitala prvom poslovnom radiju i multimedijskom projektu PoslovniFM, jer je sa svojim poslovnim sadržajem i podcast emisijama postao – pazite sad – PRVI NA GLOBALNOJ BUSINESS LJESTVICI te platforme. Prvi po medijskom business sadržaju i slušanju business emisija na zahtjev.

– Godinu 2022. završili smo kao treći, a naša ustrajnost objava triju novih poslovnih podcasta različite poslovne tematike svaki petak – ukupno dosad 523 podcast epizode sa 711 sugovornika i 20.000 premijernih minuta, eto dovela nas je već krajem prvog kvartala 2023. do prvog mjesta. I to od sustava koji je zapravo youtube za radio i audio, istaknuo je pokretač i glavni urednik PoslovniFM sustava Darko Buković. Dodao je da je time i dodatno potvrđena opredjeljenost medija koji je na svoj medijski put krenuo 21. lipnja 2019.

Buković je još jednom podsjetio kako je PoslovniFM, osim što je jedini poslovni radio i govorni poslovni medij na ovim prostorima, dobitnik i jedinstvene Nagrade za najinovativniji medijski projekt u regiji, i medij koji cjelokupan sadržaj donosi i objavljuje na platformi Mixcloud. Sav sadržaj je moguće slušati besplatno, na zahtjev, s preglednošću u bilo kojem trentuku i s bilo kojeg mjesta, prilagođavajući se svim platformama, uz snažno kapilarno informiranje posredstvom društvenih mreža i tjednog Newslettera.

– PoslovniFM postavio je visoke ciljeve provodeći misiju biti uvijek uz posao, uvijek na poslovnoj i poduzetničkoj frekvenciji – uz slogan zvuk dobrog posla. Strateški ciljevi, koju 17 urednika i voditelja poslovnih podcasta i glavni urednik provode su razvitak i podizanje razine kulture govorenja o poslovima i poslovanju; podizanje i primjena kulture uspjeha; predstavljanje poduzetničkih pothvata bez žutila i senzacionalizma; osiguravanje sugovornika koji poslovnoj i široj javnosti daju stručan ali pitak pregled spoznaja o kompleksnosti i važnosti domaće i inozemne suvremene misli i, posebno, prakse u poslovnim odnosima te ustrajnog podizanja uloge i svijesti kako bez gospodarstva nema jačanja svih sastavnica države, naglasio je Buković.

Hvala cijeloj ekipi, urednicima i sugovornicima, produkciji i tehničkoj podršci, posebno partnerima i sponzorima, koji prepoznaju najbolje! 🆒

Izvor i foto: PoslovniFM

Objavljeno 27. ožujka 2023. Sva prava pridržana. PoslovniFM.