Zagreb, 11. prosinca 2023. (GIA) – Deset atraktivnih ovotjednih poslovnih prilika donose PoslovniFM i Portal posao.hr. Iskoristite mogućnost brze prijave.

MEDIA NOVINE zapošljava na poziciji Voditelj projekata (m/ž). Mjesto rada je Čakovec. Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno.  U opis posla spada planiranje, nadziranje i kontrola potrošnje resursa. Traži se odgovorna osoba s minimalno četverogodišnjom srednjom školom.Radno iskustvo nije važno. Prijavite se na link do 21.01.2024.

CENTAR ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE ZAJEZDA traži osobu na poziciji Učitelj razredne nastave (m/ž). Mjesto rada je Zajezda. Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno. Kandidat treba imati godinu dana radnog iskustva i vozačku dozvolu B kategorije. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem linka do 14.12.2023.

Logopedski centar Malik traži osobu na poziciji Logoped (m/ž). Mjesto rada je Nova Gradiška. Poslodavac omogućava puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Radno iskustvo nije važno. Traži se fakultetsko obrazovanje. Na natječaj se mogu javiti i studenti završne godine studija ili apsolventi.Prijavite se na link do 19.12.2023.

Sunce Hoteli d.d. / Bluesun zapošljava na poziciji Specijalist u ljudskim resursima (m/ž). Poslodavac osigurava radni odnos na neodređeno vrijeme uz probni rad i usavršavanje uz mnoge stručne edukacije, Kandiat treba biti osoba koja ima VŠS/VSS – ekonomskog ili pravnog usmjerenja i minimalno 3 godine radnog iskustva. Osoba na ovoj poziciji odgovorna je za organiziranje i rukovođenje procesa regrutacije. Mjesto rada je Bol, Otok Brač. Prijavite se na link do 13.12.2023.

Continental Tours d.o.o. traži Voditelja turističke agencije (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poseben pogodnosti su plaća u iznosu između 1200 i 1800 eura neto mjesečno, ovisno o iskustvu i kvalifikacijama kandidata. Kandidat na ovoj poziciji mora voditi sve aspekte rada ureda i osiguravati učinkovito poslovanje.  Za ovu poziciju potrebno je imati Certifikat za voditelja ureda turističke agencije. Prijave možete poslati na link do 21.12.2023.

AS Kramar d.o.o.zapošljava na poziciji Administrator (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Nude se stalni radni odnos sa probnim rokom i konkurentna fiksna zarada. U opis posla ulazi priprema dokumentacije za računovodstvo i sortiranje računa. Kandidat treba 1-3 godine radnog iskustva i VSS/VŠS. Prijavite se na link do 18.12.2023.

Opća bolnica “Dr. Anđelko Višić” Bjelovar zapošljava na poziciji Liječnik specijalist otorinolaringologije (m/ž). Mjesto rada je Bjelovar. Radno iskustvo nije potrebno. Kandidat treba imati fakultetsku razinu obrazovanja. Osiguran je  plaćeni prijevoz u cijelosti. Prijaviti se možete putem linka do 14.12.2023.

Ustanova za zdravstvenu skrb za djelatnost opće/obiteljske medicine i medicine rada FENIKS traži osobu na poziciji Doktor medicine u ordinaciji opće/obiteljske medicine (m/ž). Mjesto rada je Bjelovar. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno.Radno iskustvo nije potrebno. Kandidat treba imati fakultetsku razinu obrazovanja. Prijaviti se možete putem linka do 15.12.2023.

HEP – Proizvodnja d.o.o. traži osobu na poziciji Pripravnik (m/ž). Mjesto rada je  Varaždin. Poslodavac omogućava puno radno vrijeme i rad na određeno. Traži se osoba s višom ili prvostupanjskom razinom obrazovanja infromatičkog smjera . U opis posla spada sustavno obavljanje poslova izrade i ažuriranja shema, nacrta i sl. Prijavite se do 14.12.2023. na link .

Dom zdravlja Čakovec zapošljava na poziciji Doktor medicine – specijalist pedijatrije (m/ž). Mjesto rada je Čakovec. Nude se puno radno vrijeme, u potpunosti plaćen prijevoz i rad na određeno. Idealan kandidat ima fakultetsku razinu obrazovanja i 6 mjeseci radnog iskustva. Prijavite se na link do 12.12.2023.

Posjetite pr(a)vo mjesto u potrazi za poslom – posao.hr. Sretno u pretraživanju!

Izvor: posao.hr

Objavljeno 11. prosinca 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.