Zagreb, 17. lipnja 2024. (GIA) – Deset atraktivnih ovotjednih poslovnih prilika i ovaj tjedan donose PoslovniFM i Portal posao.hr. Iskoristite mogućnost brze prijave.

Turisthotel d.d. / Zaton Holiday Resort traži Voditelja recepcije / Front office managera (m/ž) u Zatonu kod Zadra. Potrebno je znanje engleskog i još jednog stranog jezika, te napredno korištenje računala. Nudi se stalni radni odnos, edukacija, topli obrok, plaćen prijevoz i smještaj. Prijavite se putem linka do 14.7.2024.

Thermo Stone d.o.o. traži Voditelja smjene (m/ž) u proizvodnji tvornice porobetona u Novskoj. Traže se kandidati s tehničkom SSS, iskustvom u proizvodnji i vođenju timova, odgovorni, komunikativni i timski orijentirani. Nudi se rad u skladu sa zakonom, paket beneficija, prilike za učenje i napredovanje te pripadnost multinacionalnoj kompaniji CRH. Prijavite se putem linka do 17.6.2024.

Ne propusti konferenciju koja nudi odgovore. Brend je sve. Ili želi biti. Na klik si od sudjelovanja….

Leder & Schuh d.o.o. traži Voditelja poslovnice u TC Mall of Split, Splitu. Poslodavac traži kandidata s višegodišnjim iskustvom u maloprodaji te iskustvom u radu kao voditelj poslovnice ili odjela. Ponuda uključuje raznolike zadatke u međunarodnoj modnoj tvrtki, prijateljski tim, obuku, rad u smjenama te popuste za djelatnike, robne bonove i premije za ostvarene prodajne rezultate. Prijavite se putem linka do 17.6.2024.

Praonica Plat d.o.o. traži Voditelja praonice rublja za radno mjesto u Zvekovici (Cavtat). Posao može biti ponuđen kao stalni radni odnos ili rad na određeno vrijeme. Prijavite se putem linka do 13.6.2024.

HENNLICH industrijska tehnika d.o.o. traži Voditelja prodaje za područje industrijskih proizvoda (m/ž) u Zagrebu. Potrebno je znanje engleskog i još jednog stranog jezika te napredno korištenje računala. Nudi se stalni radni odnos, edukacija, topli obrok, plaćen prijevoz i smještaj. Prijavite se putem linka do 19.6.2024.

Falkensteiner Hotel & Residences traži Voditelja hortikulture (m/ž) za svoj objekt u Zadru. Potrebno je najmanje 2-3 godine iskustva na sličnim poslovima i VSS agronomija ili slično obrazovanje. Nude se edukacija pri zapošljavanju, mogućnost profesionalnog razvoja te timski rad u stimulativnom okruženju. Prijavite se putem linka do 27.6.2024.

RUNE Crow d.o.o. traži dva Area managera (m/ž) za izgradnju telekomunikacijske mreže. Potrebno je najmanje 2-3 godine iskustva na sličnim poslovima i vozačka dozvola B kategorije. Nudi se rad u mladom agilnom timu, mogućnost rada na većim projektima, osobni razvoj, certificiranje i obrazovanje, službeni automobil te međunarodna i domaća druženja s timom. Prijavite se putem linka do 17.6.2024.

Electus DGS d.o.o. traži zaposlenike na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Nudi se fiksna plaća, mjesečni prodajni bonusi, dodatne fiksne financijske pogodnosti, božićnica, poklon bonovi za djecu te mogućnost napredovanja i povećanja plaće. Prijavite se putem linka.

Deltron d.o.o. traži kandidate za dvije pozicije (m/ž) za rad u Splitu. Nudi se odlična atmosfera, sigurno radno mjesto, mogućnost učenja i napredovanja, nagrade za poslovne uspjehe i trud, dodatno zdravstveno osiguranje, multisport kartica te plaćen vrtić za djecu zaposlenika. Prijavite se putem linka.

Feydom home d.o.o. traži Specijalista prodaje (m/ž) u Zagrebu. Traže se kandidati s IV, V, VI/1, VI/2 ili VII stupnjem obrazovanja i 1 do 3 godine radnog iskustva, sposobni za učinkovito obavljanje zadataka. Nudi se rad u mladom, energičnom timu, izvrsne mogućnosti za profesionalni razvoj, stabilan posao te konkurentno plaćanje uz mogućnost dodatnih poticaja. Prijavite se putem linka do 24.6.2024.

Izvor: posao.hr

Objavljeno 17. lipnja 2024. Sva prava pridržana PoslovniFM.