Zagreb, 18. prosinca 2023. (GIA) – Deset atraktivnih ovotjednih poslovnih prilika donose PoslovniFM i Portal posao.hr. Iskoristite mogućnost brze prijave.

Heads Adriatic zapošljava na poziciji Voditelj HVAC-a I čistih medija (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. Glavna je odgovornost upravljanje operativnim aktivnostima odjela s ciljem nesmetanog planiranog rada sustava čime se kreira sigurnost proizvoda i dodana vrijednost tvrtke. Od kandidata očekuju pozitivan stav uz osobnu odgovornost prema poslu te proaktivnost i otvorenost za stalnim usavršavanjem. Prijavite se na linku do 06.01.2024.

Falkensteiner Hotelmanagement d.o.o. traži osobu na poziciji Regional Human Resources Manager (m/ž). Mjesto rada je Zadar. Izabrani kandidat biti će kontakt osoba i savjetnik za voditelje regionalnih sjedišta i hotelskih klastera. Očekuju minimalno 6 godina radnog iskustva u ljudskim potencijalima, po mogućnosti u hotelskoj/turističkoj industriji, uključujući najmanje 2 godine na razini menadžmenta. Ukoliko ste zainteresirani, prijavite se putem linka do 25.12.2023.

Thermo Stone d.o.o. traži osobu na poziciji Voditelj smjene u proizvodnji tvornice porobetona (m/ž). Mjesto rada je Novska. Glavni zadatak ove pozicije je praćenje i kontrola rada djelatnika i strojeva za proizvodnju porobetona kako bi se osiguralo izvršenje plana proizvodnje sa potrebnom razinom kvalitete. Osiguran je paket beneficija koji se odnosi na sve zaposlenike – godišnji bonus za uspješnost, regres, naknada za prehranu, božićnica i uskrsnica. Prijavite se na link do 31.12.2023.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena zapošljava na poziciji Voditelj skladišta I voznog parka (m/ž). U opisu posla se nalazi organiziranje i upravljanje procesima rada unutar skladišta te organiziranje i upravljanje procesima rada unutar skladišta. Sukladno ostvarenim rezultatima uključena su i stimulativna primanja kao i mogućnost napredovanja. Mjesto rada je Zagreb. Prijavite se na  link do 23.12.2023.

Amrest Adria d.o.o. / KFC traži Zamjenika upravitelja restorana (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Posebne pogodnosti su plaća u iznosu od 1550 € mjesečno te mjesečni bonus ovisno o ostvarenim rezultatima. Kandidat na ovoj poziciji biti će aktivna podrška upravitelju restorana za operativno I financijsko poslovanje. Prijave možete poslati na  link do 31.12.2023.

Continental Tours d.o.o.zapošljava na poziciji Voditelj turističke agencije (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Agencija se fokusira na incoming turizam, dovođenje gostiju iz Azije i organizaciju tura po čitavom Balkanu. Traže kandidata kojiposjeduje certifikat za voditelja ureda turističke agencije te je spreman preuzeti odgovornosti i poslove povezane s tom ulogom. Prijavite se na link do 21.12.2023.

Adelie bakerie d.o.o. zapošljava na poziciji Voditelj poslovnice (m/ž). Mjesto rada je Split.  ovoj ulozi igrat ćete ključnu ulogu u organiziranju i nadgledanju svih aktivnosti kako bi se osiguralo besprijekorno i iznimno korisničko iskustvo. Kao vođa i rješavatelj problema, vodit ćete i podržavati svoj tim, osnažujući ga da ostvari svoj puni potencijal. Prijaviti se možete putem  linka do 23.12.2023.

Manpower za klijenta, vodećeg i inovativnog maloprodajnog brenda Bačelić Profi Shop, traže motiviranu i proaktivnu osobu spremnu preuzeti ulogu Voditelja prodajnog centra (m/ž). Mjesto rada je Kukuljanovo – Rijeka. U opisu posla je ustrojavanje i organizacija cjelokupnog poslovanja prodajnog centra s kontrolom svih segmenata (maloprodaja, veleprodaja, skladište). Prijaviti se možete putem linka do 05.01.2024.

Kempinski hotel Adriatic / Skiper hoteli d.o.o. traži osobu na poziciji Voditelj računovodstva (m/ž). Mjesto rada je  Savudrija. Poslodavac omogućava zasnivanje radnog odnosa na nedređeno vrijeme sa fleksibilnim radnim vremenom, atraktivne mjesečne bonuse, besplatne obroke tijekom smjene, osiguran smještaj ili plaćene putne troškove te još drugih benefita. Prijavite se do 12.01.2024. na link .

RR Solutions d.o.o. zapošljava na poziciji Uredski administrator (m/ž). Mjesto rada je Zaprešić. Ova je tvrtka specijalizirana za distribuciju selektivnih kozmetičkih proizvoda traži u svoj team visoko motiviranog suradnika, koji je spreman uložiti puno energije u svoj osobni i poslovni razvoj sukladno sa filozofijom firme.. Prijavite se na  link do 22.12.2023.

Posjetite pr(a)vo mjesto u potrazi za poslom – posao.hr. Sretno u pretraživanju!

Izvor: posao.hr

Objavljeno 18. prosinca 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.