Zagreb, 2. listopada 2023. (GIA) – Deset atraktivnih ovotjednih poslovnih prilika donose PoslovniFM i Portal posao.hr. Iskoristite mogućnost brze prijave.

Koracell d.o.o., jedan od lidera u poslovima distribucije malih i velikih kućanskih aparata, audio tehnike i ostalih proizvoda iz asortimana proizvoda za kućanstvo, zapošljava na poziciji Direktor prodaje kućanskih aparata (m/ž). Nude posao u dinamičnom i profesionalnom radnom okruženju. Traže motivirane i sposobne ljude koji će postojeći tim pojačati i dodati mu novu vrijednost. Mjesto rada nalazi se u Zagrebu, a prijave se zaprimaju do 12.10.2023. Prijavite se putem brze prijave.

CofaceHrvatska  d.o.o. zapošljava na poziciji Account Manager (m/ž) u Zagrebu. Osoba na ovoj poziciji će sudjelovati u sklapanju i obnavljanju ugovora postojećih klijenata uz održavanje kvalitetnog poslovnog odnosa, optimizaciju osigurateljnog pokrića i ostalih postugovornih poslova s klijentima, te generiranjem interesa za proizvode grupe Coface. Prijavite se putem linka do 06.10.2023.

Logobox d.o.o., agencija specijalizirana za digitalni marketing,traži Voditelja prodaje (m/ž) u Zagrebu. Idealan kandidat posjeduje minimalno 3 godine radnog iskustva u prodaji te komunikativnost, organiziranost i poštivanje rokova. Poslodavac nudi stimulativna primanja i mogućnost ostvarivanja bonusa za radne rezultate. Prijavite se do 06.10.2023 putem brze prijave.

Konzum Plus d.o.o. traži Voditelja prodavaonice (m/ž) na Ugljanu. Idealan kandidat posjeduje minimalno 2 godine iskustva u upravljanju većim maloprodajnim timom. Poslodavac nudi božićnicu, uskrsnicu, regres, dar za djecu, privatno zdravstveno osiguranje i još mnoge druge pogodnosti. Prijave traju do 15.10.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Nattoni International traži kandidata za poziciju Voditelj hibrida i zaštite bilja (m/ž) u Zagrebu. Očekuju kandidata s obveznim iskustvom na ovoj poziciji i u vođenju komercijalista te kandidata koji je spreman odlaziti na teren, koji razumije trgovinu te dinamiku i izazove ove pozicije. Možete se prijaviti do 13.10.2023. putem brze prijave.

B for Business d.o.o., za svog Klijenta, poznatu regionalnu RENT A CAR kompaniju, tražimo kandidata za popunu radnog mjesta Corporate Sales Manager (m/ž) u Puli. Glavni zadatak ove pozicije biti će korporativna prodaja rent-a-cara u cijeloj zemlji (prodaja terenske prodaje i putničkih agencija). Nude razne benefite te mogućnost napredovanja unutar poduzeća. Prijave se zaprimaju do 15.10.2023. Više detalja i način prijave pročitajte na linku.

Stanić Beverages d.o.o. tražiPoslovođu punionice (m/ž) u Jastrebarskom. Osoba na ovoj poziciji zadužena je za vođenje propisane evidencije o proizvodnom procesu sukladno internim procedurama. Očekuju Osnovno poznavanje Office paketa, a poželjno je i radno iskustvo 2 godine. Rok za prijavu je 06.10.2023. Prijavite se putem linka.

Thermostone d.o.o. zapošljava na poziciji Voditelj smjene u proizvodnji tvornice porobetona (m/ž) u Novskoj. U opisu posla nalazi se praćenje i kontrola rada djelatnika i strojeva za proizvodnju porobetona kako bi se osiguralo izvršenje plana proizvodnje sa potrebnom razinom kvalitete. Izabranom kandidatu nude godišnji bonus za uspješnost, regres, naknadu za prehranu, božićnicu i uskrsnicu. Prijavite se do 19.10.2023. putem brze prijave.

Ronis d.o.o., traži kandidata na poziciji Voditelj Hi-Fi slušaone (m/ž) u Zagrebu. Od kandidata očekuju Napredno znanje o Hi-Fi opremi, Strast prema kvalitetnom zvuku i glazbi, izražene komunikacijske sposobnosti i interes za elektroniku. Nude konkurentnu plaću s bonusima prema prodajnoj uspješnosti. Prijave traju do 10.10.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

TŽV Gredelj d.o.o. traži kandidata za popunu radnog mjesta Specijalist zaštite okoliša (m/ž) u Zagrebu. Potrebne kvalifikacije za prijavu uključuju VSS prirodnog ili tehničkog smjera, iskustvo rada na istim ili sličnim poslovimate poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Poslodavac će omogućiti ugovor na neodređeno uz probni rad, mogućnost razvoja i stručnog usavršavanja te rad u dinamičnom okruženju. Prijavite se na linku do 19.10.2023.

Posjetite pr(a)vo mjesto u potrazi za poslom – posao.hr. Sretno u pretraživanju!

Izvor: posao.hr

Objavljeno 2. listopada 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.