Zagreb, 20. studenoga 2023. (GIA) – Deset atraktivnih ovotjednih poslovnih prilika donose PoslovniFM i Portal posao.hr. Iskoristite mogućnost brze prijave.

Le Meridien Lav, Split, dio najvećeg svjetskog lanca hotela Marriott International, traži Voditelja službe za odnose s gostima (m/ž) u Splitu. Izabrani kandidat biti će odgovoran osiguravajući kvalitetu i standarde, ispuniti očekivanja gosta, odnosno na osnovu komentara gostiju moći korektivno djelovati i poboljšati uslugu. Poslodavac će omogućiti priliku za usavršavanje, sezonske nagrade i stimulativna primanja. Prijavite se na linku do 25.11.2023.

Interaktivna zabava d.o.o. / Igrandia zapošljava Voditelja tematskog parka (m/ž) u Zagrebu. Voditelj tematskog parka odgovoran je za svakodnevne prodajne i operativne aktivnosti s fokusom na sigurnost djece, edutainment, te ostvarenje plana prihoda i profitabilnosti. Traže kandidata koji preuzima odgovornost oduševiti korisnike, djecu i roditelje, kroz edutainment u sigurnom okruženju. Prijave traju do 23.11.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Studenac d.o.o. traži djelatnika za rad na radnoj poziciji Specijalist ekspanzije (m/ž). Mjesto rada je Primorsko-goranska županija. Glavni zadatak ove pozicije biti će pružanje logističke i korisničke podrške voditeljima ekspanzije u svrhu što efikasnijeg provođenja plana širenja prodajne mreže. Neki od benefita koje nude su službeni automobil, onboarding program te stručno usavršavanje i profesionalni razvoj. Prijave se zaprimaju do 08.12.2023. Više detalja i način prijave pročitajte na linku.

Next Step Career Network zapošljava na poziciji Voditelj rezervacija (m/ž). Neki od uvjeta koje kandidat mora zadovoljavati jesu diploma iz turizma i menadžmenta ugostiteljstva te obavezno iskustvo od 3 godine na sličnoj poziciji u luksuznom hotelu. Poslodavac će ponuditi mjesečnu bruto plaću počevši od 4.500€. Mjesto rada nalazi se u Švicarskoj. Prijave se zaprimaju do 16.12.2023. putem brze prijave.

Adecco Hrvatska d.o.o. traži kandidata na poziciji Key Account Manager (m/ž) u Puli. Osnovna odgovornost je definiranje i provođenje akcijskih planova te ispunjavanje prodajnih ciljeva. Očekuju VSS inženjerskog (strojarstvo, mehatronika i tome srodna područja) ili ekonomskog usmjerenja te minimalno 3 godine iskustva u nautičkoj ili automobilskoj industriji na istim ili sličnim poslovima. Možete se prijaviti do 30.11.2023. putem brze prijave.

Thermo Stone d.o.o. traži Voditelja smjene u proizvodnji tvornice porobetona (m/ž). Mjesto rada je Novska. U opisu posla se nalazi organizacija i motivacija zaposlenika, te redovita komunikacija sa zaposlenicima. Na ovom radnom mjestu očekuje vas paket beneficija koji se odnosi na sve zaposlenike – godišnji bonus za uspješnost, regres, naknada za prehranu, božićnica i uskrsnica. Prijave traju do 31.11.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava na poziciji Key Account Manager (m/ž) u Zagrebu. U opisu posla se nalazi Kreiranje, planiranje i provođenje aktivnosti usmjerenih na unapređenje prodaje i ostvarenje definiranih ciljeva (analiza tržišta i prodaje, poznavanje rada konkurencije, razvoj i unapređenje odnosa s kupcima). Nude rad s vrhunskim brendovima hotelska kozmetike i opreme te mnoge druge benefite. Prijavite se putem linka do 13.12.2023.

Grosbasket d.o.o. zapošljava Poslovođu trgovine / Store Managera (m/ž) u Zagrebu. Očekuju dokazano iskustvo kao voditelj maloprodajne trgovine ili u sličnoj ulozi, s poviješću uspješnog upravljanja maloprodajnim operacijama. Izabranom kandidatu nude uređene uvjete rada i poticajno radno okruženje uz dobru plaću. Prijavite se do 07.12.2023. putem brze prijave.

Manas d.o.o. tražiVoditelja / koordinatora odjela domaćinstva (m/ž) u Splitu. Cornaro Hotel, renomirani partner i poslodavac tvrtka Manas d.o.o. sa lokacijom u centru Splita prepoznati su kroz godine poslovanja po profesionalnosti i kvaliteti rada, zadovoljnim gostima, partnerima i djelatnicima. Ukoliko tražite nove poslovne izazove, ambiciozni ste, komunikativni te spremni na samostalan i timski rad, ovo je posao za vas. Rok za prijavu je 06.12.2023. Prijavite se putem linka.

E.C.S. d.o.o. traži kandidata za popunu radnog mjesta Voditelj smjene u proizvodnji (m/ž) u Bujama. Izabrani kandidat odgovoran je za vođenje smjene, rješavanje te koordinaciju rada radnika u smjeni. Nude probni rad, te nakon toga stalni radni odnos, timski pristup radu i mogućnost napredovanja. Prijavite se do 26.11.2023 putem brze prijave.