Zagreb, 22. travnja 2024. (GIA) – Deset atraktivnih ovotjednih poslovnih prilika i ovaj tjedan donose PoslovniFM i Portal posao.hr. Iskoristite mogućnost brze prijave.

Le Méridien Lav traži Voditelja blagajne (m/ž) za sezonsko radno mjesto u Podstrani, Split. Traže osobu s iskustvom od najmanje 1 godine u računovodstvu ili s završenim Ekonomskim fakultetom, smjer financije, te znanjem engleskog jezika. Nudi se rad u internacionalnom okruženju, prilika za usavršavanje i stimulativna primanja. Prijavite se putem linka do 28.4.2024.

Electus DGS d.o.o. traži zaposlenike na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Nudi se fiksna plaća, mjesečni prodajni bonusi, dodatne fiksne financijske pogodnosti, božićnica, poklon bonovi za djecu te mogućnost napredovanja i povećanja plaće. Prijavite se putem linka.

CGP d.d. traži Voditelja projekta za slovensko ili hrvatsko tržište u području građevinarstva. Kandidati trebaju imati najmanje sedmi stupanj obrazovanja u smjeru građevinarstva, najmanje 2 godine radnog iskustva na sličnim poslovima te položen stručni ispit. Također, očekuje se poznavanje MS Office alata, viši stupanj poznavanja stranog jezika te sposobnost timskog rada i pozitivan stav prema promjenama. Prijavite se putem linka do 31.5.2024.

TŽV Gredelj d.o.o. Zagreb zapošljava na dvije pozicije (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega, mogućnost profesionalnog napredovanja te brojne stimulacije. Prijavite se putem linka do 22.4.2024.

Posao.hr (za klijenta) traži Marketing Managera (m/ž) za rad u Zagrebu. Traži se izvrsno poznavanje engleskog jezika, napredno poznavanje rada na računalu te poželjno iskustvo na sličnim poslovima. Minimalna stručna sprema je fakultet, a vozačka dozvola B kategorije je potrebna. Plaća je od 1,300 € neto. Prijavite se putem linka do 24.4.2024.

Konzum Plus d.o.o. traži Voditelja prodavaonice (m/ž) za rad na Ugljanu. Posao obuhvaća organizaciju, kontrolu operativnih zadataka, upravljanje robom i osobljem te brigu o poslovnom objektu. Potrebno je minimalno 2 godine iskustva u maloprodaji, dobro poznavanje rada na računalu i komunikacijske vještine. Prijavite se putem linka do 22.4.2024.

Pepco Croatia d.o.o. traži Voditelja trgovine (m/ž) u Belom Manastiru s najmanje 3 godine iskustva na sličnim poslovima i završenom srednjom školom. Posao obuhvaćuje analizu prodajnih rezultata, vođenje tima, kontrolu troškova, poštivanje procedura te brigu o kupcima. Pružaju se redovna primanja, naknada za obrok, bonusi i popusti za zaposlenike. Prijavite se putem linka do 2.5.2024.

Terra Park d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Novalji. Poslodavac nudi osiguran smještaj i dva obroka na teret poslodavca, edukacije, treninge i podršku pri uvođenju u posao kroz mentorstvo te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 5.5.2024.

Čokoland d.o.o. traži Koordinatora logistike i prodajnog tima (m/ž) za rad u Ludbregu i na terenu. Posao uključuje razvoj strategije distribucije, planiranje troškova distribucije, organizaciju voznog parka i skladišta te vođenje prodajnog tima. Nudi se rad u dinamičnom timu, mogućnost stručnog usavršavanja, stimulativna primanja i osobno vozilo. Prijavite se putem linka do 27.4.2024.

Deltron d.o.o. traži Prodajne inženjere (m/ž) za rad u Splitu i Zagrebu. Nudi se radno okruženje koje cijeni rad, ideje i inovacije te podržava kontinuirano usavršavanje. Posao uključuje širenje prodajne mreže, praćenje i realizaciju planova prodaje te suradnju s partnerima. Nudi se stabilno radno mjesto, mogućnost učenja i napredovanja, dodatno zdravstveno osiguranje, multisport kartica i druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 15.4.2024.

Izvor: Posao.hr

Objavljeno 22. travnja 2024. Sva prava pridržana PoslovniFM.