Zagreb, 25. rujna 2023. (GIA) – Deset atraktivnih ovotjednih poslovnih prilika donose PoslovniFM i Portal posao.hr. Iskoristite mogućnost brze prijave.

Style Door d.o.o. zapošljava na poziciji Voditelj prodaje (m/ž). Traže proaktivnu i komunikativnu osobu s višegodišnjim iskustvom u vođenju prodaje koja će biti odgovorna za upravljanje i organiziranje prodaje. Poslodavac osigurava rad na neodređeno vrijeme, nagrade i poticaje za ostvarene rezultate, službeni auto 24/7, službeni telefon i laptop. Mjesto rada nalazi se u Zagrebu, a prijave se zaprimaju do 29.09.2023. Prijavite se putem brze prijave.

Nattoni International traži kandidata za poziciju Voditelj hibrida i zaštite bilja (m/ž) u Zagrebu. Očekuju kandidata s obveznim iskustvom na ovoj poziciji i u vođenju komercijalista te kandidata koji je spreman odlaziti na teren, koji razumije trgovinu te dinamiku i izazove ove pozicije. Možete se prijaviti do 13.10.2023. putem brze prijave.

Studenac d.o.o. zapošljava na poziciji Voditelj područja (m/ž) u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. Opis posla uključuje kontroliranje svih procesa u poslovnicama na dodijeljenom području. Izabranom kandidatu nude stimulativna primanja, kontinuirani razvoj kompentencija kroz edukacije, podršku od strane kolega I voditelja te ugodnu radnu atmosferu. Prijavite se do 11.10.2023. putem brze prijave.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o., zaklijenta, jednog od predvodnika na tržištu nekretnina, traži kandidata na poziciji Voditelj prodaje (m/ž) u Zagrebu. Od kandidata očekuju VSS, ekonomski ili tehnički smjer te iskustvo rada na istim ili sličnim pozicijama (tržište nekretnina – poslovni prostori, trgovački centri). Nude vrlo konkurentnu plaću i stimulaciju za ostvarene rezultate. Prijave traju do 04.10.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Deltron d.o.o., glavni distributeri klimatizacijske opreme u regiji te izvođači sve brojnijih i većih projekata u građevinskom sektoru,zapošljavaju Inženjera strojarstva – voditelj projekta (m/ž) u Splitu. Glavni zadatak ove pozicije biti će koordinacija između investitora/naručitelja, nadzora, dobavljača i kooperanata. Nude razne benefite te uvijek dostupnu podršku unutar firme. Prijave se zaprimaju do 29.09.2023. Više detalja i način prijave pročitajte na linku.

Auto Salon Toš tražiServisnog savjetnika (m/ž) u Sesvetama. Osoba na ovoj poziciji organizira rad servisa, otvara i zatvara radne naloge te obavlja komunikaciju s dobavljačima dijelova i usluga za servis. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme s probnim radom 6 mjeseci, stimulativnu zaradu te dodatna obuka i usavršavanje. Rok za prijavu je 03.10.2023. Prijavite se putem linka.

TŽV Gredelj d.o.o. traži kandidata za popunu radnog mjesta Specijalist zaštite okoliša (m/ž) u Zagrebu. Potrebne kvalifikacije za prijavu uključuju VSS prirodnog ili tehničkog smjera, iskustvo rada na istim ili sličnim poslovimate poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Poslodavac će omogućiti ugovor na neodređeno uz probni rad, mogućnost razvoja i stručnog usavršavanja te rad u dinamičnom okruženju. Prijavite se na linku do 19.10.2023.

Adecco Hrvatska d.o.o. zaklijenta, vodeću tvrtku u proizvodnji HVAC sustava tražimo odgovornu osobu s iskustvom u logistici za poziciju Voditelj skladišta (m/ž) u Samoboru. Benefiti koje ovaj poslodavac nudi su plaćeni troškovi prijevoza, atraktivan financijski paket, timska druženja, dodatno zdravstveno osiguranje, povlašteni uvjeti u bankama, mogućnost korištenja MultiSport kartice te mogućnost uplate u 3. mirovinski stup. Prijavite se putem linka do 30.09.2023.

Thermia d.o.o. traži Referenta za njemačko govorno područje (m/ž) u Zagrebu. Idealan kandidat posjeduje iskustvo u vanjskoj trgovini te je organiziran, iskusan u izradi i obradi robnomaterijalne dokumentacije. Poslodavac nudi stimulaciju prema zalaganju i rezultatima te mogućnost napredovanja. Prijavite se do 01.10.2023 putem brze prijave.

Propuls d.o.o. traži kandidata za poziciju Novinar deska (m/ž) u Zagrebu. Idealan kandidat posjeduje izražene prezentacijske i komunikacijske vještine te izvrsno poznaje rada na računalu, internetu i društvenim mrežama. Poslodavac nudi primanja u skladu sa znanjem i iskustvom te usavršavanje na dostupnim edukacijama. Prijave traju do 01.10.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Posjetite pr(a)vo mjesto u potrazi za poslom – posao.hr. Sretno u pretraživanju!

Izvor: posao.hr

Objavljeno 25. rujna 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.