Zagreb, 30. listopada 2023. (GIA) – Deset atraktivnih ovotjednih poslovnih prilika donose PoslovniFM i Portal posao.hr. Iskoristite mogućnost brze prijave.

Interaktivna zabava d.o.o. / Igrandia traži kandidata za poziciju Chief Operating Officer (m/ž) u Zagrebu. Idealan kandidat ima iskustvo u ovoj industriji, te preuzima odgovornost oduševiti korisnike, djecu i roditelje, kroz edutainment, super atrakcije i događanja u sigurnom okruženju. Poslodavac nudi dvije vrste bonusa na plaću te super pogodnosti za vas, vašu obitelj i prijatelje. Prijave se zaprimaju do 31.10.2023. Više detalja i način prijave pročitajte na linku.

GRAWE Hrvatska d.d. zapošljava na poziciji Voditelj prodajnog tima (m/ž) u Zadru. Očekuju minimalno SSS te iskustvo u razvoju i vođenju timova. Izabranom kandidatu nude poklon dobrodošlice, božićnicu, slobodan dan na dan rođendana te zajedništvo kroz korporativne team buildinge i druge timske aktivnosti. Prijavite se do 03.11.2023. putem brze prijave.

SOS dječje selo Lekenik traži kandidata na poziciji Predstojnik podružnice / Voditelj SOS Zajednice mladih Zagreb (m/ž) u Zagrebu. Osnovna zadaća je cjelokupno organiziranje i vođenje poslovanja SOS Zajednice mladih: pedagoško-psihološko, administrativno i financijsko. Potrebno je imati najmanje pet godina radnog iskustva s propisanom kvalifikacijom. Ako ste motivirani za rad u SOS Zajednici mladih, možete se prijaviti do 05.11.2023. putem brze prijave.

Suman d.o.o. traži Koordinatora terenskog rada (m/ž) u Zagrebu (Blato). Traže osobu primarno za koordinaciju terenskog rada montera (predaja naloga uz zaprimanje povratnih naloga i svih popratnih troškova, briga o servisu terenskih vozila / alata i slično). Ako ste prvenstveno komunikativna osoba, organizirana i predana poslu, kolegijalna, željna naći rješenje za poneki problem onda ste osoba za ovaj posao. Prijave traju do 02.11.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Merkur osiguranje d.d. traži Direktora Sektora tehnike osiguranja (m/ž) u Zagrebu. Potrebne kvalifikacije za prijavu uključuju VSS (prednost ekonomija, pravo, PMF) te iskustvo na rukovodećim pozicijama u djelatnosti osiguranja – 3 godine. Poslodavac će omogućiti nagrade za poslovni uspjeh, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost rada od doma te budžet za profesionalno usavršavanje. Prijavite se na linku do 10.11.2023.

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava na poziciji Product Owner (m/ž). Osoba na ovoj poziciji će biti odgovorna za end-to-end web uslugu u svrhu povećanja učinkovitosti. Benefiti ovog posla uključuju stimulativna primanja uz dodatke na plaću, pogodnosti za roditelje i one koji će to postati te fleksibilne oblike rada. Prijave se zaprimaju do 06.11.2023. putem brze prijave.

B for Business d.o.o. za svog klijenta, poznatu regionalnu RENT A CAR kompaniju, traže kandidata za popunu radnog mjesta: Corporate Sales Manager (m/ž). Mjesto rada je Pula i cijela Hrvatska. Od kandidata očekuju poznavanje MS Office paketa i znanje engleskog jezika. Nude rad u brzorastućoj stabilnoj kompaniji, mogućnost napredovanja i stimulativna primanja. Prijave traju do 19.11.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Daniteks d.o.o. / Puntino zapošljava na poziciji Webshop Manager (m/ž) u Zagrebu. U opisu posla se nalazi samostalno operativno vođenje webshopa, koordinacija dostavne službe (trenutno GLS) i svih ostalih aktivnosti vezano za dostavu paketa te promocijske aktivnosti na webshopu. Nude konkurentan financijski paket, dinamično i rastuće poslovno okruženje i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 08.11.2023.

TŽV Gredelj d.o.o. traži kandidata za popunu radnog mjesta Asistent ureda regionalnog direktora (m/ž) u Zagrebu. Izabrani kandidat odgovoran je za administrativno-financijske poslove i poslovnu korespondenciju za potrebe direktora. Pogodnosti ove pozicije su rad u dinamičnom okruženju, subvencionirana prehrana te mogućnost razvoja i stručnog usavršavanja. Prijavite se do 24.11.2023 putem brze prijave.

Excelsus d.o.o. / Camping Stobreč Split tražiVoditelja računovodstva (m/ž) u Stobreču. Osnovni dio posla se odnosi na samostalnu obradu i knjiženje knjigovodstvene dokumentacije (ulaznih, izlaznih računa, izvoda, temeljnica). Poslodavac nudi rad na neodređeno vrijeme uz probni rad u trajanju od 6 mjeseci, stručne edukacije i profesionalni razvoj te rad u dinamičnoj i poticajnoj radnoj okolini. Rok za prijavu je 05.11.2023. Prijavite se putem linka.

Na posao.hr službenim stranicama nalazi se još nekoliko tisuća oglasa! Posjetite i razgledajte. Možda baš danas pronađete posao za sebe!

Izvor: posao.hr

Objavljeno 30. listopada 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.