Zagreb, 4. prosinca 2023. (GIA) – Deset atraktivnih ovotjednih poslovnih prilika donose PoslovniFM i Portal posao.hr. Iskoristite mogućnost brze prijave.

Sunce Hoteli d.d. / Bluesun zapošljava na poziciji Direktor hotela (m/ž). Mjesto rada je Makarska rivijera. Poslodavac omogućava neodređeno radno vrijeme uz probni rad i usavršavanje uz mnoge stručne edukacije. Traži se osoba koja ima  VŠS/VSS – ekonomskog ili hoteljerskog usmjerenja i tri godine radnog iskustva. Izabrani kandidat bit će odgovoran za upravljanje i koordiniranje voditeljima odjela. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti  na link do 13.12.2023.

Studenac d.o.o. traži osobu na poziciji IT sistem inženjer (m/ž). Poslodavac nudi stimulativna primanja i kontinuirani razvoj kompetencija kroz edukacije. Neke od zadaća na ovoj poziciji su održavanje i nadzor serverske i mrežne infrastrukture. Idealni kandidat je analitična osoba koja ima visoku ili višu stručnu spremu informatičkog smjera i poznavanje engleskog jezika. Mjesta rada su Omiš i Zagreb. Prijaviti se možete na  link do 08.12.2023.

Opća bolnica “Dr. Anđelko Višić” Bjelovar traži Liječnika specijalizanta iz pedijatrije (m/ž). Mjesto rada je Bjelovar. Radno iskustvo za ovu poziciju nije nužno.Traži se osoba s fakultetskom razinom obrazovanja. Posebna pogodnost je uplaćen prijevoz u cijelosti. Poslodavac nudi puno radno vrijeme. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti do 07.12.2023. putem linka.

TŽV Gredelj d.o.o. Zagreb zapošljava na poziciji Specijalist za logistiku (ž/m). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno uz probni rad i mogućnost stručnog  usavršavanja. Zadaci na ovoj poziciji uključuju koordinaciju procesima testiranja i kontrolu izvoza i uvoza robe. Traži se kandidat sa SSS/VŠS tehničkog ili logističkog usmjerenja i tri godine radnog iskustva. Prijave možete poslati na link do 16.12.2023.

KOGUTEX d.o.o. traži kandidata za poziciju Računovođa (m/ž). Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno. Mjesto rada je Konjščina. U opis posla nalazi se obračun plaća i obračun PDV-a. Kandidat za ovu poziciju treba imati završenu četvreogodišnju srednju školu i iskustvo od dvije godine i 6 mjeseci. Prijavu možete poslati do 27.12.2023. na link .

Manpower zapošljava na poziciji Voditelj odjela vrtlarstva (m/ž). Nude se odlična primanja i mogućnost profesionalnog razvoja. Kandidat treba imati VŠS/VSS (smjer agronomija, šumarstvo ili hortikultura) i vozačku dozvolu B kategorije. Voditelj odjela vrtlarstva  odgovoran je za  vođenje odjela vrtlarstva i izradu planova za nabavu potrebne opreme. Mjesto rada je Dubrovnik (okolica). Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti na  link do 20.12.2023

Manas d.o.o. traži kandidata za  poziciju Specijalist za knjigovodstvo i kontroling (m/ž). Nude se stalni radni odnos i  rad na određeno vrijeme. Neke od glavnih odgovornosti su  knjiženje svih vrsta dokumenata i obračun plaće. Kandidat treba 3 – 5 godina iskustva na istim ili sličnim poslovima i znanje engleskog jezika. Mjesto rada je Split. Prijavite se na link do 06.12.2023.

Grosbasket d.o.o. zapošljava Poslovođu trgovine / Store Manager (m/ž). Posebne pogodnosti koje nudi poslodavac su mogućnost razvoja karijere i dobra plaća. Idealan kandidat  ima dokazano iskustvo kao voditelj maloprodajne trgovine ili u sličnoj ulozi i dobro razumijevanje načela i tehnika maloprodaje. Zadaci na ovoj poziciji uključuju pružanje izvrsne usluge kupcima i suradnju s marketinškim timom. Mjesto rada je Zagreb.Prijavu možete poslati do 07.12.2023. na link .

TechWarn Media traži osobu za poziciju Stručnjak-specijalist za digitalni marketing (m/ž). Poslodavac omogućava moderne standarde rada i izvrstan work-life balance. Za ovu poziciju kandidat mora dobro razumjeti marketing društvenih medija i plaćeno oglašavanje. Poželjno je radno iskustvo od godinu dana i poznavanje digitalnih alata kao što su Google Analytics i Facebook Business Manager. Mjesto rada je Varaždin.  Prijaviti se možete do 27.12.2023.  na link.

MASLINICA zapošljava na poziciji Suradnik marketinga (m/ž). Mjesto rada je Rabac. Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno. U opis poslova spada obavljanje operativnih poslova za direktora marketinga i terenski rad unutar resorta. Za ovu poziciju osoba treba imati zvanje u području ekonomskog, hotelijersko turističkog usmjerenja i godinu dana radnog iskustva. Prijaviti se možete do 06.12.2023.  na link.

Posjetite pr(a)vo mjesto u potrazi za poslom – posao.hr. Sretno u pretraživanju!

Izvor: posao.hr

Objavljeno 4. prosinca 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.