Zagreb, 5. veljače 2024. (GIA) – Deset atraktivnih ovotjednih poslovnih prilika i u 2024. godini donose PoslovniFM i Portal posao.hr. Iskoristite mogućnost brze prijave.

Silverhand Croatia traži Kontrolora kvalitete (m/ž) za rad na raznim lokacijama u Belgiji. Ponuda je namijenjena osobama s EU državljanstvom, a nudi atraktivnu plaću, smještaj te podršku regrutacijskog tima. Prijavite se putem linka do 1.3.2024.

Hervis traži Voditelja poslovnice (m/ž) u Zadru. Nude redovite plaće, bonuse, pogodnosti za zaposlenike, osposobljavanje, mogućnost napredovanja, stabilno radno okruženje, i druge beneficije. Prijavi se putem linka do 12.2.2024.

VIP Media traži Voditelja marketinga (m/ž) za prodaju oglasnog prostora. Rad u Varaždinu ili hibridni rad, potrebna je kreativnost, timski duh i poznavanje alata za kreiranje sadržaja. Prijavite se putem linka do 15.2.2024.

Falkensteiner Hotels & Residences traži Nadzornicu (m/ž) u Punatu. Posao uključuje organizaciju i kontrolu sobarica, obuku zaposlenika te druge zadatke. Potrebno je najmanje 6 mjeseci iskustva na sličnim poslovima i NKV/SSS. Nude podršku razvoju, mogućnosti rada u drugim Falkensteiner hotelima te pogodnosti za zaposlenike i obitelj. Prijave su otvorene putem linka do 15.2.2024.

Lindner Montage + Service GmbH traži Voditelja projekata za stropne sustave grijanja i hlađenja (m/ž) u Njemačkoj. Posao uključuje vođenje projekata, kontrolu isplativosti i suradnju s timovima. Potrebno je obrazovanje u području grijanja ili instalacijskih sustava, praktično poznavanje MS-Office-a. Nudi se obuka, rad od kuće i dugoročna perspektiva. Prijavite se putem linka do 12.2.2024.

Gi Group Staffing Solutions traži Key Account Managera (m/ž) za tvrtku Majur Hotelski Servis d.o.o. u Zagrebu. Potrebno je minimalno 3 godine iskustva u prodaji, znanje engleskog jezika te je poželjno i znanje talijanskog. Nudi se ugovor na neodređeno, ugodna radna atmosfera te razni bonusi. Prijave su otvorene putem linka do 11.2.2024.

Studenac d.o.o. traži Specijalista za nova otvaranja i preuređenja poslovnica (m/ž) diljem Hrvatske. Posao uključuje naručivanje robe, izlaganje, postavljanje cijena i suradnju s odjelima. Potrebno je SSS/VŠS/VSS, iskustvo u trgovini i organiziranost. Prijave su otvorene putem linka do 16.2.2024.

Dubrovački Vrtovi Sunca traže Voditelja usluge u restoranu (m/ž) u Dubrovniku. Posao uključuje organizaciju rada, rukovođenje osobljem, kontrolu rada, brigu o asortimanu robe i komunikaciju s gostima. Nude atraktivna primanja, mogućnost napredovanja, bonus za preporuke, smještaj i tople obroke. Početak rada je u travnju 2024. Prijavite se putem linka do 11.2.2024.

Konzum Plus d.o.o. traži Voditelja prodavaonice (m/ž) na otoku Ugljanu i Voditelja smjene u odjelu prijevoza (m/ž) u Poreču. Posao uključuje organizaciju, upravljanje zaposlenicima i praćenje poslovanja. Potrebna je stručna sprema IV. – VII. Stupnja. Nude stalno zaposlenje, mogućnost napredovanja te razne pogodnosti, uključujući božićnicu, regres, dar za djecu i druge. Prijavite se putem linka do 12.2.2024.

Stribor oprema traži iskusnog Voditelja prodaje za rad u Bilju – Osijeku. Potrebno je najmanje 5 godina iskustva, vozačka dozvola B kategorije, odlično poznavanje MS Office paketa, engleskog jezika te zakonske regulative iz područja javne nabave. Prijavite se putem linka do 11.2.2024.

Pregledajte preostale poslovne prilike na službenoj stranici posao.hr.

Izvor: posao.hr

Objavljeno 5. veljače 2024. Sva prava pridržana PoslovniFM.