Zagreb, 6. studenoga 2023. (GIA) – Deset atraktivnih ovotjednih poslovnih prilika donose PoslovniFM i Portal posao.hr. Iskoristite mogućnost brze prijave.

TŽV Gredelj d.o.o. traži Poslovođu (m/ž) u Zagrebu. Potrebne kvalifikacije za prijavu uključuju SSS/VŠS strojarskog ili tehničkog smjera, iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima te poznavanje poznavanje tehnologije izvođenja zavarivačkih radova. Poslodavac će omogućiti ugovor na neodređeno uz probni rad, stimulativna primanja, subvencioniranu prehranu te rad u dinamičnom okruženju. Prijavite se na linku do 17.11.2023.

Le Meridien Lav, Split traži Voditelja službe za odnose s gostima (m/ž) u Splitu. Vaši glavni zadaci bit će osigurati personalizirano iskustvo svakom VIP gostu, stvarati doživljaj, uslugu i iskustvo kakvo nema premca. Pozicija Guest relations Managera obuhvaća snažne komunikacijske i organizacijske vještine, ključne vještine rješavanja problema i vještine aktivnog slušanja za sva pitanja koja se odnose na potrebe gostiju. Prijave traju do 25.11.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Adecco Hrvatska d.o.o., za klijenta Fragmat H koji već dugi niz godina razvija izolacijska rješenja za najzahtjevnije građevinske i arhitektonske projekte,zapošljava Tehničkog voditelja (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje. Glavni zadatak ove pozicije biti će organizacija i kontrola rada u proizvodnji termoizolacija i ploča na bazi drvene vune. Prijave se zaprimaju do 12.11.2023. Više detalja i način prijave pročitajte na linku.

Eko Taxi d.o.o. zapošljava na poziciji Koordinator voznog parka (m/ž). Traže osobu kojoj s povjerenjem mogu prepustiti kontrolu nad voznim parkom i smjenama vozača i kojoj izazov odgovornosti i organizacije predstavlja poželjnu aktivnost u profesionalnom razvoju. Mjesto rada nalazi se u Rijeci, a poslodavac nudi potpunu podršku za preseljenje. Prijave se zaprimaju do 31.12.2023. putem brze prijave.

Workforce Ljudski Potencijali, za klijenta iz industrije farmaceutskih pripravaka traži kandidata na poziciji Specijalist istraživanja i razvoja (m/ž) u Našicama. Osnovna zadaća je obavljanje poslova razvoja novih i unapređenje postojećih sirovina, ambalaže, proizvoda i tehnologija u skladu s planovima. Očekuju minimalno 3 godine radnog iskustva na poslovima razvoja proizvoda u sličnim ili istim djelatnostima te poznavanje rada u analitičkom laboratoriju. Možete se prijaviti do 03.12.2023. putem brze prijave.

Amrest Adra d.o.o. / KFC traži Zamjenika upravitelja restorana (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. U opisu posla se nalazi aktivna podrška upravitelju restorana za operativno i financijsko poslovanje. Nude bruto plaću u iznosu 1550€ te neto dodatak na plaću u iznosu od 139€. Prijave traju do 17.11.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Merkur osiguranje d.d. zapošljava na poziciji Voditelj Sektora tehnike osiguranja (m/ž) u Zagrebu. Osoba na ovoj poziciji će implementirati i kontrolirati strateški plan razvoja sektora Tehnike osiguranja te upravljati odjelima obrade ugovora i šteta. Nude poticajnu radnu atmosferu, mogućnost rada od doma, budžet za stručno usavršavanje te mnoge druge benefite. Prijavite se putem linka do 10.11.2023.

Euromix MTP GmbH zapošljava na poziciji Marketing & Media Manager (m/ž) u Njemačkoj. Očekuju završen studij ili završeno stručno osposobljavanje u području marketinških/komunikacijskih znanosti te relevantno radno iskustvo minimalno 2 godine. Izabranom kandidatu nude trajno zaposlenje u opuštenom okruženju i primanja u skladu sa znanjem i iskustvom. Prijavite se do 12.11.2023. putem brze prijave.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži kandidata za popunu radnog mjesta Administrator (m/ž) u Umagu. Izabrani kandidat odgovoran je za zaprimanje u ERP sustav, skladišenje i označavanje proizvoda koji još nisu u sustavu barcoda (ambalaža i nesukladna roba), sukladno zakonskim i internim pravilima poslodavca. Prijavite se do 17.11.2023 putem brze prijave.

Dental Grupa d.o.o. tražiAdministratora (m/ž) u Splitu. Osoba na ovoj poziciji zadužena je za sortiranje računa, nabavu uredskog materijala te za administrativnu podršku kolegama. Neki od benefita koje nude jesu neradni blagdani i mogućnost stalnog zaposlenja. Rok za prijavu je 09.11.2023. Prijavite se putem linka.

Na posao.hr službenim stranicama nalazi se još nekoliko tisuća oglasa! Posjetite i razgledajte. Možda baš danas pronađete posao za sebe!

Izvor: posao.hr

Objavljeno 6. studenoga 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.