Zagreb, 7. kolovoza 2023. (GIA) – Deset atraktivnih ovotjednih poslovnih prilika donose PoslovniFM i Portal posao.hr. Iskoristite mogućnost brze prijave.

Gi Group Staffing Solutions za klijenta PARADOX MUSEUM traži kandidata za poziciju Research and Development Manager (m/ž) u Zagrebu. Osoba na ovoj poziciji postavlja ciljeve za R&D odjel i razvija strategije kako bi osigurala da se ti ciljevi dostignu. Priključite se najinovativnijoj i najbrže rastućoj kompaniji u edutainment industriji te se prijavite do 18.08.2023 putem brze prijave.

Astellas zapošljava na poziciji Key Account Manager (m/ž) u centralnoj i  sjeveroistočnoj Hrvatskoj. Osoba na ovoj poziciji se brine o strategijama za popularizaciju farmaceutskih proizvoda na određenom geografskom području te o održavanju odnosa s medicinskim stručnjacima. Prijavite se putem linka do 02.09.2023.

B for Business d.o.o. traži Revizora (m/ž) u Zagrebu. Opis posla uključuje rad na području revizije financijskih izvještaja svih grupa poduzetnika, revizije EU projekta, revizije osnivanja, dogovorenih postupaka te ostalim revizijskim poslovima. Ako ste ažurni i sistematični, prijavite se do 03.09.2023. putem linka.

SD Worx Croatia d.o.o. zapošljava na poziciji Senior Sales Consultant (m/ž). Traže kandidata s minimalno 5 godina iskustva na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac atraktivnu plaću s obzirom na iskustvo i performans te prilike za razvoj karijere. Mjesto rada nalazi se u Zagrebu, a prijave se zaprimaju do 10.08.2023. Prijavite se putem brze prijave.

Manpower zapošljava Voditelja Showrooma (m/ž) u Zagrebu. Od kandidata očekuju razvijene komunikacijske vještine te strpljivost i ljubaznost u pristupu prema kupcima. Božićnica, regres, stimulativna primanja i bonusi samo su neki od benefita koje nude. Prijavite se do 25.08.2023. putem brze prijave.

Studenac d.o.o. zapošljava Višeg specijalistu za vizualnu komunikaciju i brend / dizajnera (m/ž) u Omišu i Zagrebu. VŠS/VSS dizajnerskog usmjerenja, najmanje 3 godine radnog iskustva te aktivno služenje grafičkim alatima (Microsoft Office, Adobe Ilustrator, Photoshop, InDesign, Corel). Poslodavac nudi stimulativna primanja i profesionalni razvoj. Prijave se zaprimaju do 10.08.2023. Više detalja i način prijave pročitajte na linku.

PLIVA Hrvatska d.o.o. traži Računovođu  (m/ž) u Zagrebu. Osoba na ovoj poziciji odgovorna je za kontrolu ispravnosti računovodstvenih dokumenata te za predlaganje i implementaciju novih i unapređenje postojećih računovodstvenih procesa. Poslodavac nudi stimulativna primanja uz dodatke na plaću. Prijave traju do 15.08.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Deltron d.o.o., glavni distributer klimatizacijske opreme u regiji, zapošljava Strojara – voditelja projekta (m/ž) u Splitu. Od kandidata očekuju razvijene komunikacijske, pregovaračke, prezentacijske i organizacijske vještine. Benefiti ovog posla uključuju Multisport karticu, plaćen vrtić za djecu zaposlenika i klizno radno vrijeme. Prijavite se na linku do 23.08.2023.

B100 d.o.o. zapošljava na poziciji Samostalni knjigovođa (m/ž) u Dugom Selu. Od kandidata očekuju napredno poznavanje Microsoft Office paketa i Gmail – a te spremnost na učenje i prilagođavanje. Poslodavac nudi stimulativna primanja i ugovor na neodređeno vrijeme. Rok za prijavu je 17.08.2023. Prijavite se putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži kandidata za poziciju Senior Recruitment Consultant (m/ž) u Zagrebu. U opisu posla nalazi se samostalno provođenje projekata selekcije za klijente. Poslodavac nudi bonuse na temelju ostvarenih rezultata, pokrivene troškove prijevoza i hrane te dinamično radno okruženje. Možete se prijaviti do 24.08.2023. putem brze prijave.

Posjetite pr(a)vo mjesto u potrazi za poslom – posao.hr. Sretno u pretraživanju!

Izvor: posao.hr

Objavljeno 7. kolovoza 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.