Zagreb, 10. srpnja 2024. (GIA) – Deset atraktivnih ovotjednih poslovnih prilika i ovaj tjedan donose PoslovniFM i Portal posao.hr. Iskoristite mogućnost brze prijave.

Lindner Montage + Service GmbH traži Voditelja projekata za stropne sustave grijanja i hlađenja (m/ž) za cijelu Njemačku. Potrebne su vještine u grijanju, ventilaciji i hlađenju, dobro snalaženje u MS-Office aplikacijama i volja za putovanjem. Nudi se obuka i rad od kuće. Prijavite se putem linka do 29.7.2024.

PoslovniFM traži Voditelja prodaje i marketinga (m/ž) za rad u Zagrebu. Odgovornosti uključuju vođenje prodajnih i marketinških aktivnosti, izradu strategija i povećanje prihoda. Zaposlenje je na puno radno vrijeme s konkurentnom plaćom i mogućnostima napredovanja. Prijavite se putem linka do 14.7.2024.

Thermo Stone d.o.o. traži Voditelja smjene  (m/ž) u proizvodnji tvornice porobetona za rad u Novskoj. Kandidat treba imati SSS tehničkog smjera, iskustvo u proizvodnji i vođenju timova, te osnovno znanje engleskog jezika. Nudi se godišnji bonus, regres, naknada za prehranu, božićnica, uskrsnica i mogućnosti napredovanja. Prijavite se putem linka do 18.7.2024.

VIP Media d.o.o. traži Media sales managera (m/ž) za rad u Varaždinu – Ivanec. Odgovornosti uključuju akviziciju novih klijenata, održavanje odnosa s postojećim klijentima i pregovaranje kampanja. Kandidat treba imati srednju stručnu spremu, dvije godine iskustva u prodaji i tečno znanje engleskog jezika. Nudi se hibridni rad, bonusi, plaćeni obrok i prijevoz te mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 15.7.2024.

Weldex d.o.o. traži Voditelja proizvodnje (m/ž) za rad u Belišću. Nudi se konkurentna plaća, stimulacija na temelju postignutih rezultata, mogućnost napredovanja i rad u ugodnom timu. Prijavite se putem linka do 9.7.2024.

Leder & Schuh d.o.o. traži Voditelja poslovnice (m/ž) za rad u City Center one West u Zagrebu. Nude se raznovrsni zadatci u međunarodnoj modnoj tvrtki, sveobuhvatnu obuku, rad u smjenama, školovanje u digitalnoj akademiji, popuste za djelatnike i premije za prodajne rezultate. Prijavite se putem linka do 18.7.2024.

Euro Career Group d.o.o. traži iskusnog Voditelja domaćinstva (m/ž) za hotel s 4* Superior u Haus im Ennstal, Austrija. Nudi se plaća od 2.000 € neto, organiziran smještaj i obroci, cjelogodišnji posao s 13. i 14. mjesečnom plaćom, te razne pogodnosti uključujući besplatan najam skija i e-bicikala. Prijavite se putem linka do 18.7.2024.

Turisthotel d.d. / Zaton Holiday Resort traži Voditelja recepcije / Front office managera (m/ž) u Zatonu kod Zadra. Potrebno je znanje engleskog i još jednog stranog jezika, te napredno korištenje računala. Nudi se stalni radni odnos, edukacija, topli obrok, plaćen prijevoz i smještaj. Prijavite se putem linka do 14.7.2024.

Electus DGS d.o.o. traži zaposlenike na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Nudi se fiksna plaća, mjesečni prodajni bonusi, dodatne fiksne financijske pogodnosti, božićnica, poklon bonovi za djecu te mogućnost napredovanja i povećanja plaće. Prijavite se putem linka.

Deltron d.o.o. traži kandidate za dvije pozicije (m/ž) za rad u Splitu. Nudi se odlična atmosfera, sigurno radno mjesto, mogućnost učenja i napredovanja, nagrade za poslovne uspjehe i trud, dodatno zdravstveno osiguranje, multisport kartica te plaćen vrtić za djecu zaposlenika. Prijavite se putem linka.

Pregledajte preostale poslovne prilike na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Izvor i foto: posao.hr

Objavljeno 10. srpnja 2024. Sva prava pridržana PoslovniFM.