Zagreb, 9. listopada 2023. (GIA) – Deset atraktivnih ovotjednih poslovnih prilika donose PoslovniFM i Portal posao.hr. Iskoristite mogućnost brze prijave.

Jadran – Galenski laboratorij d.d. zapošljava na poziciji Voditelj stručnih suradnika / Sales Force Manager (m/ž). Nude rad u najvećoj hrvatskoj farmaceutskoj kompaniji u domaćem vlasništvu koja posluje na 60 svjetskih tržišta i nudi vrhunsku kvalitetu proizvoda te je nositelj certifikata Top 5 poslodavac u Hrvatskoj, prepoznatoj po uspješnim procesima upravljanja ljudskim potencijalima. Mjesto rada nalazi se u Zagrebu i Rijeci, a prijave se zaprimaju do 13.10.2023. Prijavite se putem brze prijave.

PickJobs  d.o.o. zapošljava na poziciji Project Manager (m/ž) u Zagrebu. Osoba na ovoj poziciji će upravljati resursima, budžetom i vremenom kako bi se osiguralo je sve isporučeno unutar postavljenih rokova i proračuna. Nude konkurentnu plaću, službeni mobitel i laptop te mnoge druge benefite. Prijavite se putem linka do 17.10.2023.

B for Business d.o.o., za svog klijenta, poznatu regionalnu RENT A CAR kompaniju, traže kandidata za popunu radnog mjesta Corporate Sales Manager (m/ž) u Puli i cijeloj Hrvatskoj. Izabrani kandidat odgovoran je za korporativnu prodaju rent-a-cara u cijeloj zemlji te za unapređivanje daljnjeg razvoja lokalne prodajne strategije, struktura i procesa. Prijavite se do 15.10.2023 putem brze prijave.

Deltron d.o.o., glavni smo distributer klimatizacijske opreme u regiji,traži Inženjera strojarstva – voditelja projekta (m/ž) u Splitu. Osoba na ovoj poziciji pratit će dinamike gradilišta i pružati nadzor nad izvršenjem radova. Poslodavac nudi nagrade za poslovne uspjehe i trud, Multisport karticu, plaćen vrtić za djecu zaposlenika i još mnoge druge pogodnosti. Prijave traju do 14.10.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Workforce Ljudski Potencijali, za klijenta, poznatu farmaceutsku tvrtku traži kandidata na poziciji Voditelj proizvodnje (m/ž) u Našicama. Osnovna zadaća je kontrola operatera na strojevima, kvalitete rada, poslovođe proizvodnje i rada ostalih radnika. Nude mogućnost napredovanja, bonuse na plaću, isplatu božićnice i uskrsnice, slobodan dan za rođendan i još drugih pogodnosti. Možete se prijaviti do 05.11.2023. putem brze prijave.

CAD Global d.o.o., tvrtka specijalizirana za prodaju AutoCAD, Revit, SolidWorks i Archicad alternativa traži kandidata za poziciju Digital marketing specijalist (m/ž) za 100% rad od kuće. Glavni zadatak ove pozicije biti će unapređivanje digitalnih procesa stjecanja novih kupaca i dizajna korisničkog iskustva. Nude razne benefite te stimulativne nagrade na kvartalnoj razini ovisno o rezultatu. Prijave se zaprimaju do 12.10.2023. Više detalja i način prijave pročitajte na linku.

Allure Vision d.o.o. tražiProdajnog savjetnika (m/ž) u Zagrebu. Osoba na ovoj poziciji zadužena je za promoviranje proizvoda firme i izgradnju odnosa s klijentima. Neki od benefita koje nude jesu atraktivna primanja uz stimulirajući sustav bonusa i provizija, profesionalna oprema za rad te individualizirana obuka prilikom koje se prezentira strategija i procesi u firmi. Rok za prijavu je 18.10.2023. Prijavite se putem linka.

GRAWE Hrvatska d.o.o. zapošljava na poziciji Suradnik u odjelu za korisnike osiguranja (m/ž) u Koprivnici. Opis posla uključuje svakodnevnu komunikaciju s vanjskim i unutarnjim korisnicima, odgovaranje na upite osobno, putem maila i telefona te pružanje traženih informacija. Izabranom kandidatu nude poklon dobrodošlice i osobnog Buddyja koji će mu pomoći u prvim radnim danima i uz kojeg će se osjećati kao da je već dugo dio tima. Prijavite se do 16.10.2023. putem brze prijave.

Hidrel d.o.o., traži Djelatnika u računovodstvu (m/ž). Mjesto rada je Novo Čiče i Velika Gorica. Od kandidata očekuju poznavanje rada u MS Office paketu te proaktivnost i točnost u radu. Nude motivirajuću i ugodnu radnu sredinu, mogućnost profesionalnog usavršavanja te edukaciju. Prijave traju do 17.10.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

TŽV Gredelj d.o.o. traži kandidata za popunu radnog mjesta Stručni suradnik za kontroling (m/ž) u Zagrebu. Potrebne kvalifikacije za prijavu uključuju VSS ekonomskog smjera, iskustvo rada na istim ili sličnim poslovimate poznavanje napredne razine MS Office paketa. Poslodavac će omogućiti ugovor na neodređeno uz probni rad, stimulativna primanja te rad u dinamičnom okruženju. Prijavite se na linku do 03.11.2023.

Posjetite pr(a)vo mjesto u potrazi za poslom – posao.hr. Sretno u pretraživanju!

Izvor: posao.hr

Objavljeno 9. listopada 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.