Zagreb, 10. srpnja 2023. (GIA) – Deset atraktivnih ovotjednih poslovnih prilika donose PoslovniFM i Portal posao.hr. Iskoristite mogućnost brze prijave.

Tehnomont d.d. traži kandidata za poziciju Pomoćnik člana uprave (m/ž) u Puli. Osoba na ovoj poziciji zajedno s članom uprave upravlja pripremom i proizvodnjom te vodi poslove za mnoga druga područja. Poslodavac očekuje minimalno 5 godina iskustva u rukovođenju i nudi ugovor na neodređeno. Prijave traju do 26.07.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Gi Group Staffing Solutions za klijenta PARADOX MUSEUM, zapošljava na poziciji Chief Operating Officer (m/ž). Traže se ambiciozni i motivirani kandidati s minimalno 10 godina radnog iskustva na ovoj poziciji. Neki od benefita ovog posla jesu  Mjesto rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju do 20.07.2023. Prijavite se putem brze prijave.

Stribor oprema d.o.o. zapošljava na pozicijama Voditelj prodaje (m/ž) i Voditelj proizvodnje (m/ž) u Bilju. Glavna djelatnost ove tvrtke proizvodnja urbane opreme, fitness i trim opreme te dječjih igrališta. Njihov stručan tim s dugogodišnjim iskustvom pružit će organizirano i ugodno radno okruženje te stimulaciju za uspješnost. Prijavite se putem linka do 15.07.2023.

Adecco Hrvatska d.o.o., za klijenta Sandoz – vodeću globalnu farmaceutsku tvrtku, zapošljava na poziciji Key Account Manager (m/ž) u Rijeci. Atraktivni financijski paket i mogućnost daljnjeg usavršavanja samo su neki od benefita koje nude. Možete se prijaviti do 14.07.2023. putem brze prijave.

PHOENIX Farmacija d.o.o., jedna od vodećih veledrogerija u Hrvatskoj, zapošljava Računovođu (m/ž) u Zagrebu. Od kandidata očekuju minimalno 1 – 3 godine iskustva u računovodstvenim poslovima, fleksibilnost i organiziranost, spremnost na učenje te dobro poznavanje računovodstvenih i poreznih propisa. Rok za prijavu je 17.07.2023. Prijavite se putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za klijenta, jednog od predvodnika na tržištu nekretnina, traži Voditelja odjela prostorno – planske dokumentacije (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi vrlo konkurentnu plaću, stimulaciju za ostvarene rezultate, ugovor na neodređeno vrijeme i mnoge druge benefite. Prijave traju do 04.08.2023, a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Studenac d.o.o. širi svoje poslovanje i zapošljava Specijalistu ekspanzije (m/ž) u Zagrebu. Od kandidata očekuju VSS, VŠS (ekonomija, građevina, pravo), poželjno iskustvo rada 3 godine na istim ili sličnim poslovima te vješto upravljanje vremenom i prioritetima. Poslodavac nudi službeni automobil, onboarding program, podršku od strane kolega i voditelja te ugodnu radnu atmosferu. Možete se prijaviti do 27.07.2023. putem brze prijave.

Nattoni International, za klijenta iz područja veleprodaje / maloprodaje tehničko / građevinsko / strojarskog programa, zapošljava Voditelja nabave (m/ž) u Zagrebu te očekuju profesionalnog i iskusnog kandidata s minimalno 6 godina iskustva u nabavi iz tehničke/građevinsko/strojarske branše. Prijave se zaprimaju do 20.07.2023. Više detalja i način prijave pročitajte na linku.

Ciklopea d.o.o. zapošljava Voditelja razvoja poslovanja (m/ž) u Zagrebu. Očekuju vas dobri radni uvjeti i bogat paket benefita i nagrađivanja. Budite dio tima koji radi na jačanju liderske pozicije Ciklopee u pružanju razvojnih lokalizacijskih rješenja svojim klijentima i prijavite se na linku do 19.07.2023.

TŽV Gredelj d.o.o. je dio obitelji Tatravagonka a.s. i zapošljava Stručnog suradnika za nabavu (m/ž) u Zagrebu. Opis posla uključuje nabavu robe i usluga, organizaciju i koordinaciju transporta i reklamacija, komunikaciju i koordinaciju s dobavljačima iz dodijeljenog djelokruga rada. Ako ste analitični, odgovorni i profesionalni, prijavite se do 21.07.2023. putem linka.

Posjetite pr(a)vo mjesto u potrazi za poslom – posao.hr. Sretno u pretraživanju!

Izvor: posao.hr

Objavljeno 10. srpnja 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.